ahojte menštruácia mi mešká už 17 dní test bol predvčerom negativny ale mala som 25 test.prsia ma bolia už aj dva týždne a bolieva ma v podbrušku...najhoršie je to ráno keď sa zobudím. nemali ste žiadna podobné skúsenosti?
matuskova003 rano sa chystám dnes ma volno tiež si myslím že je to už dosť dlho nato aby test niečo ukázal no uvidíme zajtra dam vedieť
@karolinka123 Mne 14. dní po vynechaní mrchy vyšiel test negatívny. Duch sa mi ukázal až 21. deň po vynechaní menzesu. Najlepšie ísť k lekárovi, urobí ti sono, alebo vezme krv a uvidíš.
@karolinka123 mne sa to stalo a bol to haprujuci hormon prolaktin... mrcha dosla az po 2 mesiacoch... a hned nato som otehotnela... lekar mi na zvyseny prolaktin predpisal liek, ktory som brala mesiac a pol a uz som bola tehu...
@locko007 a na sone to je vidieť tak skoro?
@rolak ja som už raz bola u dr. s tym že mi niečo vyteká z jednej bradavky a s tym nič nerobil potom to prešlo a teraz mi to tečie z obydvoch a strašne ma bolia prsia už dva tyždne neviem ani ako si lahnuť je to hrozne
@karolinka123 tak prolaktin sposobuje tvorbu mlieka a brani ovulacii, takze by to mohlo byt ono... podla mna treba ist k dokimi, ked je problem s mrchou, moze to byt kadeco...
@rolak zajtra rano tam idem som zvedava už som z toho nervozna uvidim čo mi povie...
@karolinka123 noo tak chod urcite ! mne meška 7 dni , tak tiež som zvedava čo mi o tyžden povie ..brrr neviem ako to dovtedy vydržim 🙂
@matuskova003 to čakanie je najhoršie...my už takto čakáme rok a pol tak mam aj obavy stále niečo som zvedava ako to zajtra dopadne
@karolinka123 ak sa rok a pol naplno snazite a nic, dajte si urobit vysetrenia... hormonalny profil, folikulometriu- ci mas ovulaciu, ci ti dozrievaju vajicka... drzim palce!
@karolinka123 ja už ďakovat bohu jedno miminko mam , nevadilo by mi mat ich aj 10 😀
hrozne moc ti to prajem , ale každopadne ako piše @rolak daj si urobit vyšetrenia, aj ty aj partner , pre istotu , možno je to len z hlavy, udajne vela žien otehotnie ked popustia z hlavy tu myslienku ( Trošku aj moj pripad, ) 🙂
daj vediet ako dopadneš budem čakat 🙂
@rolak bola som v decembri na laparoskopii a povedali mi že je všetko v poriadku že mame skušať že teraz je najväčšia šanca tak uvidíme
@matuskova003 ďakujem dobre sa to číta keď ťa niekto podporuje...zajtra dam vedieť ako som dopadla u doktora
@karolinka123 neviem,ci laparaskopia odhali kazdy problem... lekat ti isto povie co a ako. drz sa!
@karolinka123 Mne už v 4 tt. doktorka podľa sona potvrdila, že som tehotná. Krv mi vôbec nebrala. Srdiečko sme samozrejme nevideli, bolo vidno len takú malú škvrnku.
ahoj zajtra drzim palce 🙂 mne uz v 3 tyzdni potvrdil zo sona tehu 🙂
@karolinka123
@matuskova003 to mi je luto ☹
@zuzi0911 dakujem...zivot ide dalej ...bude dalšie 🙂 verim 🙂
@matuskova003 je dobre ze myslis pozitivne,samozrejme ze bude a nie jedno.drzim ti silno palce 🙂
tak dnes som bola u doktora rano som si robila test ďalší negatívny a doktor mi nebral krv nič, pichol mi agolutin tak uvidime teraz len čakať na mesiačiky 😒
ahoj ja som na tom podobne, na jesen som bola na kyrete po MA v 12.tyzdni, nasadili mi HAK na 3 mesiace a vo februari som ju dobrala. 18.02. som mala posledny cyklus, pekne na 14. den som ovulovala (bolel ma lavy vajecnik). nakolko sa snazime opat o babo, tak sme to vyuzili aj den pred tym aj potom... teraz v pondelok som mala mat mrchu, ale stale nic, vsetko ma boli, mam pocit ze aj prsia su citlivejsie, ale test je negativny...idem sa zblaznit od nervov, myslim, ze som svoje telo psychicky presvedcila ze som tehu. v utorok mam kontrolu u doktora, dufam ze bude vsetko ok...
@karolinka123 odporucam v dobrom zmenit gynekologa !!! ja mam sice sukromnu doktorku ale teda sono krv všetky vyšetrenia ma čakaju o tyžden... teda o 6 dni 🙂
lebo pichnut agolutin je riesenie viacerích " moderních " Doktorov... v dobrom moja ! aby niečo nezanedbali.
aspon sono ti robil ?
@matuskova003 asi máš pravdu už sme o tom doma diskutovali asi to bude najlepšie.mám pocit že môjmu doktorovi keď aj niečo hovorím jeho to vôbec nezaujíma...agolutin mi picha vždy keď meškajú mesiačiky a nikdy sa nesnaží najsť dôvod...
@karolinka123 ahoj, spomenula som si na nasu debatu... dosla teda mrcha? nezistovala si ten zvyseny prolaktin?
ahojte,ja mam tiez podobny problem mrcha uz skoro tyzden a pol meska..testy negativne a dr my robila sono a povedala,ze zatial na tehotenstvo to nevyzera a pichla my vyvolavacku a zatial nic.....a 29 mam ist na kontrolu,tak som velice zvedava,lebo som citala,ze niektore mamicky to zistili az v 3-4 mesiaci,ze su tehotne a test mali negativny...
ahojte, mne meška ms 10dní, no testy stále len jedna / ☹ , ak to vyjde, bude neplánované, len už sa aj teraz tak neuveriteľne teším 😀 piatok idem k dokimu, vystresovana som až až a už sa neviem dočkať na výsledok, dúfam, že bude pozitívny ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj 🙂 ja myslím že už by ti to test po tak dlhej dobe mal ukázat. samozrejme, je to individuálne ,... neskúsiš zbehnut za dr ? urobí ti sono, zoberie krv, budeš vediet načom si 🙂 Držím palce 🙂