Menštruácia mi mešká 11 dní. Som v tom?

viki1103
17. máj 2023

Baby kúpila som si clear blue test ukázalo mi mínus. No je tam slabý obrys pluska. Čítala som ze jedna mamička tak tehotná bola. A zase druhá písala ze to tak je. Neviete mi prosím poradiť?
Menštruácia mi meška 11 dní :(
Sem tam sa snažíme o bábätko ale nemohla som otehotnieť. Tak myslíte že teraz som? Alebo len plána nádej :/. Ďakujem za odpovede

gejb
17. máj 2023

@viki1103 je negatívny. po 11 dňoch by uz akýkoľvek test ukázal dve čiarky

paty277
17. máj 2023

@gejb súhlasím

galganka
17. máj 2023

Ten obrys je tam vždy. To máš ako čísla na kalkulačke. Vyfarbia sa plôšky, ktoré potrebuješ.

janai1
17. máj 2023

@viki1103 ja viem, že chceš byť tehotná ale fungovanie takýchto displejov snáď chápu už aj na základnej škole

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viki1103
autor
17. máj 2023

Ďakujem baby.
No mám aj taky hustý biely výtok.
Tak ja neviem už.

@janai1 normálne som sa spýtala.
Ak ti to vadilo ospravedlňujem sa.

jaskolka
17. máj 2023

@viki1103 výtok nemusí byť automaticky priznak tehotenstva.Test je negatívny, obrys +tak musí byť ( ak by bol pozitívny, tak by sa v tom mieste zobrazilo)
Pri 11 dnovom meškani by už určite ti to ukázalhocijaký test. Čiže zrejme tehotná nie si a mešká to z iných dôvodov

nikoleta999
17. máj 2023

Ako pisu baby, test je negativny a ten obrys je tam vzdy… Meskanie moze sposobit zapal, cysta, polyp alebo iny zdravotny problem, ale aj nemusi… To uz musis navstivit gynekologa a ten povie viac 🙂

zuzanaete
17. máj 2023

A vies, kedy si mala ovulaciu? To je najdolezitejsi udaj na tehotensky test, kedy ho urobit.

viki1103
autor
17. máj 2023

@zuzanaete hej mam kalendár 🙂

bm_
17. máj 2023

@viki1103 a sledujes si ovulaciu aj inak ako applikaciou? lebo toto je velmi nespolahlivy udaj, ovulacia sa mohla tento mesiac posunut. ziadna appka toto nedokaze predpovedat, aj ked mas cely zivot pravidelny cyklus sem tam sa moze stat ze sa zmeni

nikdenikto
17. máj 2023

Ovulácia v apke nič neznamená 🫣 mne napríklad ukazuje zle, ja cítim kedy mám ovuláciu, taký jemný tlak v podbrusku. Test je negativny.

viki1103
autor
17. máj 2023

Hej spoznám na sebe vždy keď mám ovulku.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre