Ahojte, mam 47 rokov, meska mi menstruacia 17 dni, mam zdurene bradavky ako pred kojenim, nafuknute brusko., cudny zaludok. Test je negativny, robila som si ho uz 4x. Na zaciatku cyklu som zobrala 3 tabletky, potom uz nie a mala som styk. Menstruaciu som vzdy mala presne na den. Doktor je este 3 tyzdne na dovolenke. Tehotenstvo by nebolo najlepsie riesenie, som kratko po rozvode.
@hettinka tiež dufam, ze by to mohli byt hormony. Ale zobrala som len 3 tabletky HAK na zaciatku, pitom uz nie. Ze by mi to az takto rozhadzalo cyklus? Vieš, je to zvlaštne. Doteraz som mala vždy menstruaciu presne na den, po rocnej pauze som mala nechraneny styk a hned mi meska aj s priznakmi tehotenstva....
ako ale vieš, pri tvojom veku, to už môže proste takto haprovať. no ak ti takto test ukazuje, že je negatívny, tak si myslím, proste, že tehotná nebudeš. treba si proste zájsť na gyndu
@katesynka ja si myslim, ze su to hormony, mojej mamine menzes takto hapruje asi od 40tky to je 5 rokov, kolko x nedostane aj dva tri mes a potom dostane tri x za mesiac na par dni, potom zase mesiac dva nic a potom zase dva x v mesiaci, skor to bude prechod a ak si mala HAK mala si ju predsa len brat poriadne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@katesynka podľa mna tehotna nie si. Ak si brala a nedobrala tabletky (HAK???), máš asi rozhádzané hormóny, možno cystu, alebo stres... alebo ideš do prechodu.