Menštruácia a pozitívny test

matka249
4. jan 2022

Ahojte chcela by som sa informovať mám pcos . Lekár mi spravil cely hormonálny profil . Partnerov spermiogram je ok. Predpísal mi clostybegit od 3-7 deň 1tabletku a na 10den chodím na filikometriu . Od 16teho po 25den beriem utrogestan 1-0-1 . Poslednú som dobrala 31.12 večer . Hneď ráno som si robila test a vyšiel pozityvny ale slabšia čiarka . Test som si robila aj 1.1 a tiež tam bola čiarka ale slaba dneška na 29 deň cviklu som dostala menštruáciu spravila som si zas ráno test a bol pozitívny čiarka už silnejšia . Myslite že mi menstrucia prišla pretože som uzivla utrogestan a vysadila ho ? Môžem byt tehotná ?

e1i
4. jan 2022

@matka249 po vysadeni utrogestanu zvycajne do 3 dni mi dojde menzes. Tiez som dobrala 31.12 a dosiel vcera. Ak mas testy pozitívne a stalo sa toto kontaktuj svojho gynekológa a nasad utrogestan naspäť na udržanie tehotenstva. A isla by som na krv kvoli hcg hodnote.

matka249
autor
4. jan 2022

@e1i ďakujem veľmi pekne za informáciu hneď zajtra zavolám .
Ešte sa chcem spýtať ci to nieje neskoro keď mi testy od 30.12 do dneška vychádzajú pozitívne okrem digitálnych ten bol jediný negatívny príkladná aj foto

matka249
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
matka249
autor
4. jan 2022

@matka249 toto je dnešný

anjelicek26
4. jan 2022

Tieto modre clearblue maju ciarku prakticky stale, velmi duchuju... a utrogestan nikdy nikdy nevysadzaj, aj keby je tam len duch druhej ciarky...

matka249
autor
4. jan 2022

@anjelicek26 takze si ho mám nasadiť naspet pretože ja by som mala štvrtok začať s clostibegit brat

janetinka27
5. jan 2022

@matka249 ak mas pozitivny test, tak co najskor kontaktuj gynekologa a nevysadzaj progesteron. a je zbytocne (neziaduce) zacinat novy pokus o otehotnenie uzivanim clostilbegytu, ked mas pozitivny test

e1i
5. jan 2022

@matka249 kym nedoriesis ci je toto tehotenstvo alebo co tak dalsi clostibegyt je blbosť brať ako píše vyššie

soldi
5. jan 2022

@matka249 ukaz fotky tych pozitivnych testov 🙂 ze ako ciarka silnie.

simonkazga
5. jan 2022

Budem tá zlá, ale podľa mňa tehotná nie si. Digitálny CB je negativny a aj na tom teste čo si tu pridala je čiarka sivá, nie modrá, čiže kanálik. Ešte aj MS došla.
Vyskúšaj iný test aby si bola kludnejšia. Ale najskôr buď biochemické, alebo nič.
Ako píšu baby, nabudúce v žiadnom prípade nevysádzať utrogestan, ak máš pozitívny test.

matka249
autor
5. jan 2022

@simonkazga čiarka je v skutočnosti modrá a volala som s doktorom povedal že to môže byt biochemickaaa reakcia ale povedal že mám počkať keď mi skonči menstruacia mám spraviť test ak by bol pozityvny tak má objedná na krv

martrle
8. jan 2022

@matka249 tieto.testy stále ukazujú tak...ja som.mala uz 100 krát modrú čiarku na nich...musíš skusit iné testy poprípade digitálny...ak digitálne ukážu ze,di tak si inac ja im vôbec neverím

matka249
autor
8. jan 2022

@martrle hej presne ako vravíš nie sú spoľahlivé

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre