Ahojky,
asi je úplná blbost aby 14 dní po oplození přišla pravidelná menstruace v celém svém rozsahu? Sice jsem slyšela že se může i do 3 měsíce t. menstruovat ale myslím si že ta menstruace by musela být buďto menší a nebo jen nějaké špinění? Je některá maminka co otěhotněla a přesto menstruovala tak jako jindy?
jankagun: díky, no já uvidím, ještě si raději zajdu ke gynekologovi na testy nežli se absolutně shodnu na tom že těhu nejsem a musíme zkoušet dál.
Měla jsem totiž nějaké příznaky: od pátka od rána strašné zvracení a nevolno od žaludku. Dodnes trpím nechutenstvím. A od úterka (cca 4 dny od ms) jsem měla pocit že jsem v rozkroku strašně vlhká a pořád jsem běhala na záchod nic tam ale nebylo. Taky jsem asi týden po oplození cejtěla v podbříšku trochu bolesti. Pořád jsem přemýšlela jsestli jsem těhu či nejsem a menstruace mi tospíš vyvrátila, manžel ale řek ať k dokotrovi jdu že si prý myslí že jsem v tom tak nevím
@snazilka02 ja mám známu a tá mala menzes normálne do 4 alebo 5mesiaca,ani nevedela,že je tehotná 🙂
ahoj, aj ja som mala slabšie krvácanie približne v čase menzesu, 1. a 2. mesiac tehotenstva, vraj je to pomerne časté.
Ahojte,mozem byt tehotna aj ked mam normalne menstruaciu?ale mala som silnu.prsia sa mi zvacsili aj su citlive a mam vytoky,tak mi poradte co mam robit.dakujem
Jaj dakujem,mavam nevolnosti ale mala som silnu ms
Ahojte, normálne mávam dosť silnú MS a aj veľké bolesti ktoré sa nezaobídu bez ibalginu ... v marci mi to začalo , moja MS bola veľmi slabá a krátka ... nebola to ani krv skorej do hneda až čierna... a trvala len 3-4 dni ,v apríli mi dokonca týždeň meškala co teda mne nezvykne vobec... vždy týždeň pred MS ma začnú bolieť prsia , nafúknu sa mi .... ale v apríli nič iba ma strašne štípali bradavky ... dosť dlho ... po týždňovom meškaní mi teda prišli a zase bola dosť slabá hnedá až čierna a trvala krátko ... 2 dni som mala také že som vyvrátila tabletky - železo..... ale po par dňoch to prešlo... a v tento mesiac znova ma vobec neboleli prsia len jednoducho prišla MS znova slabá ... skoro žiadne bolesti v podbrušku - teda zvyknutá som sa silnejšie .... včera mi skončila a až teraz ma začali bolieť bradavky ... ja už neviem co sa to so mnou deje .. bazálna teplota je 37,4... neviete mi povedať aká veľká pravdepodobnosť je ze som v tom? 🙂
samozrejme pred 2 a pol mesia. som si robila test a bol negat.... tak neviem ..ku gin. idem v pondelok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@snazilka02 ahoj,ja som mala pri prvom tehu menzes 3mesiace normalne,takze sme ani nevedeli ze som tehotna :D..a pri druhom teho som mala vyse 2mesiacov..