Menstruace a sex bez ochrany

mellisek
12. nov 2013

Dobry den všem mamičkám,
Takze jeden stres za druhym, a proto jsem se rozhodla si trocha bud upresnit situaci tu diky prispevkum co mi od vas zde vyskoci a nebo sve nervy uklidnit.
Bezne mívám menstruaci 19,kazdy mesic no jenze 19,10 jsem to nedostala dostala jsem to az 9,11. Stim ze gynekolo rikal ze jsem ovulovala vlastne 14nact dni pred tim datumem 9-,11 no a ted. Naše financni situace je dost slaba, muj odchazi kvuli tomu do zahranici ja se stehuji do Ceska a tam me bude cekat plno vybavovani nez bude vše jak ma byt.
Cetla jsem hodne na netu ze je asi 5% sance na otehotneni, ale i tak se stresuju ci je to jiste ze mohu otehotnet. Stalo se nejake ze otehotnela?
Bohuzel ted mam pred materskou a nemohu si koupit ani ty po**bane tabletky za 20-30€
Proste jsem proti potratum a všemu ale ta víte jak. Ten muj se me ani nezeptal a proste to udelal.
Z duvodu ze mi antikoncepce nedela dobre, nemohu ji brat. Telisko je pro me riskantni protoze mam zeslabenou imunitu jedina moznost jsou kondomy a bohuzel v parnerskem vztahu jsou dosti fin. narocne ackoliv porad levnejsi nez dite. Cize, me nesudte za nezodpovednost. + na podvazani vajecniku jsem mlada

S pozdravem Nikol

katieg85
12. nov 2013

@mellisek nesi tehotna.

sissy27
12. nov 2013

@mellisek no čo ti povedať... pokiaľ si sexuálne aktívna, tak vždy je možnosť, že otehotnieš... s ochranou sa táto možnosť výrazne znižuje, ale nič nie je 100%-né... takže odpoveď - áno, možnosť, že by si mohla otehotnieť, tam skutočne je... odpoveď ti dá tehotenský test alebo vyšetrenie u lekára...

linda20111
12. nov 2013

@mellisek ahoj Nikol, ja nerozumiem celkom dobre tvojej otazke, na co tu hladas odpoved na to ci mozes byt tehotna? alebo mame poradit nejaky iny druh ochrany pred tehotenstvom? A tiez nechapem toho tvojho partnera, co vy sa nerozpravate spolu alebo co? Ked nemate peniaze na kondomy a ine moznosti antikoncepcie si vylucila, tak aspon tak sa chranit ze partner ked vie ze uz to na nho prichadza tak vyberie von.. Nieje to sice 1OOpercentne, ale lepsie ako nic. Inac podla tvojho prispevku mozes byt tehotna, takze na tvojom mieste by som si niekde pozicala tych 21e a kupila tabletku Escapelle.

mellisek
autor
12. nov 2013

@linda20111 no, vzdy sme to tak robili a dneska rano som ked to urobil no ja sa na miste rozbrečela... jak pipina... nečekala som taku picovinu....

linda20111
12. nov 2013

@mellisek ale on je inac normalny???? lebo podla toho co si napisala tak asi nie..

mellisek
autor
12. nov 2013

@linda20111 ta momentalne nemam co k tomu povedat som nesmirne nahnevana ja som proste a ku všemu to dneska uz nemam takze som uplne hotova... jako modlim se abych nebyla bohuzel pritel odjizdi do nemecka a ja se o mesic stehuji cize si nemuzu ted pujcovat protoze budu muset vyzit do dalsiho mesice ciste ze soc.davek ale proste proto jsem sem napsala... hotova jsem totalne 2roky toto neurobi a zrazu ... Mojo si sa spravil do ma? ... hej... ta ty si normalni ja nechcem byt tehotna ... ale mojo aj tak nemozes otehotnet je mala pravdepobonost... ta ako len som sa zmohla na plac, nevim ci to je nejaky jeho plan zbouchnout me aby som mu bola verna nebo co ackoliv niesom taka co bude tu behat po chlapoch ale ako nechapem to preto sa toho desim....

linda20111
12. nov 2013

@mellisek neviem co na nho povedat inac... ine by bolo keby ze mal z coho zabezpecit rodinu ale aj tak nie on ma rozhodovat o babatku ale to sa robi spolocne. tak ti zelam len aby dostal rozum a aby si tehotna nebola teraz kedze sa na to necitis 🙂

mellisek
autor
13. nov 2013

@linda20111 Dakujem ti, ano aj to som mu povedala. No vcera večer som to zase dostala tak dufam ze niesom.
Aj dneska sme byli podpisat rodicovsku dohodu o svereni maleho ku me proste stehujem sa do ceska nez zase budu dostavat davky v cesku to bude bida. Nejsem nezodpovedna, toto ma zaskocilo az vydesena sem pisala sem. No snad bude vše ok 🙂

ribelina
13. nov 2013

otehotnieť sa dá aj počas menštruácie, moja sestra takto otehotnela. Neriskujte to zbytočne. Ja tiež neuznávam antikoncepciu používame metódu prerušovaného styku a fungovalo to, keď sme chceli bábo tak sme ho mali 🙂 A moja sestra používa prerušovaný styk už 10 rokov a nestalo sa jej že by otehotnela, jeden jediný krát to do nej muž pustil cez tu menštruáciu ako som spomínala a zostala tehotná. Po pôrode sa zasa vrátime k tejto prerušovanej metóde.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre