Ahojte zienky, poprosim vas o radu, ale prosim neodcudzujte ma a nesmejte sa mi, mam 41 rokov, pred rokom a pol sme este planovali tretie dieta ale podla vysledkov hormonalneho profilu by pomohlo iba umele oplodnenie, povedal mi gynekolog, ale menstruacia nedosla a testy su pozitivne, robene v sobotu ruzovy a druhy dnes, len sa chcem opytat, mozu byt pozitivne aj z hormonov, ktore by boli kvoli menopauze? Dakujem🙂
Vyzera to na tehotenstvo
Kraasne tehotenstvo az do konca zelam, pre nieco sa tieto veci deju 😍
Gratulujem ❤️ ja som to mala presne v 40r
v 41 menopauza? to hadam nie, to je sialene skoro.
k tehotenstvu srdecne blahozelam ❤
@matkahelka deje sa aj skôr, ale toto je tehotenstvo
Mala som kolegyňu, staršiu od teba, a myslela si že menopauza a tehotná
Mám skúsenosť z druhej strany… mamina sa zľakla že je tehotná lebo menstruacia nechodila a mala kadejaké cudne pocity, tak robila tehotenské testy, ale všetky boli negatívne aj po dlhšom čase meškania… vyklubala sa z toho menopauza🤷♀️ … takže nie, tehotenské testy nemôžu byt pozitívne z menopauzy… gratulujem 🤰🏻
No pokiaľ neberieš hormóny, ktoré môžu skreslovat výsledok (neviem co berieš), tak si tehotná. Lekári sa mohli zmylit.
@elizabet173
@bambulienka25 tak beriem spat. ja skutocne nepoznam vo svojom okoli zenu, ktora by isla do menopauzy pred 50. mam kolegyne, ktore maju po 50 a este menzesuju normalne. moja mama tiez do 55 menzesovala. ja mam takmer 40 a mam doma 6tyz.dcerku. mne by fakt v 41 ani nenapadlo, ze mozem byt v menopauze, ved to je najlepsi vek
Ano aj mne povedal mij lekar presne ked som mala 41 ze menopauza a na tehu akurat tak ivf a nakoniec tehu prirodzene a aby toho nebolo malo tak rovno dvojcata 😁 vymenila som dr
@matkahelka ja som mala kedysi kolegyňu, otehotnela s tretím dieťaťom tesne pred 40. a keď menzes nemala ani dva roky po pôrode, išla k lekárovi a menopauza. A teraz mám pocit že je takých žien viac, ako kedysi. Aj tu na MK sú také témy
@matkahelka urcite nie,moja kamoska mala dokonca predcasnu menopauzu v 27…bohuzial,v dnesnej dobe sa uz deju taketo veci aj skor a dokonca u mnohych sialene skoro…toto je ale jednoznacne tehotenstvo,autorke gratulujem🙂
To nevyzerá na menopauzu.... Gratulujem.... Krásne pozitívne testy
Velmi by som si priala aby to bolo vysnene babatko. No aj v navode tehotenskych testov sa pise ze menopauza moze skreslit vysledok a ukazat falosnu pozitivitu. Je to preto ze zena v menopauze ma hladinu hcg sice nizku ale ma. Radsej treba ist k lekarovi a drzim palce nech sa ja mylim a baby maju pravdu .
@matkahelka poznám také, čo boli v menopauze aj v tomto veku, dokonca skôr. Ale autorka bude pravdepodobne tehotna😇
tiez si myslim, ze to menopauza nebude😉
Môžem sa pripojiť k téme ja mám 45 a tiež si myslím že to sú hormóny lebo menzes už dva mesiace nikde a testye aj keď som si skúšala lebo to isté mi povedal gyndos ako u autorky ale moje testy sú vseliake .posielam fotky a to už som si asi týždeň testovala a stále len slabá druhá čiarka.iny deň tam neni.tak potom čo to je?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Určite ro niesu hormony. Gratulujem ❤️