Menopauza alebo tehotenstvo

8. feb 2022

Ahojte zienky, poprosim vas o radu, ale prosim neodcudzujte ma a nesmejte sa mi, mam 41 rokov, pred rokom a pol sme este planovali tretie dieta ale podla vysledkov hormonalneho profilu by pomohlo iba umele oplodnenie, povedal mi gynekolog, ale menstruacia nedosla a testy su pozitivne, robene v sobotu ruzovy a druhy dnes, len sa chcem opytat, mozu byt pozitivne aj z hormonov, ktore by boli kvoli menopauze? Dakujem🙂

dominikahr
8. feb 2022

Určite ro niesu hormony. Gratulujem ❤️

renata1405
8. feb 2022

Vyzera to na tehotenstvo

andrea_prestastna
8. feb 2022

Kraasne tehotenstvo az do konca zelam, pre nieco sa tieto veci deju 😍

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lily14
8. feb 2022

Gratulujem ❤️ ja som to mala presne v 40r

matkahelka
8. feb 2022

v 41 menopauza? to hadam nie, to je sialene skoro.
k tehotenstvu srdecne blahozelam ❤

elizabet173
8. feb 2022

@matkahelka deje sa aj skôr, ale toto je tehotenstvo

lasona
8. feb 2022

Mala som kolegyňu, staršiu od teba, a myslela si že menopauza a tehotná

julie19
8. feb 2022

Mám skúsenosť z druhej strany… mamina sa zľakla že je tehotná lebo menstruacia nechodila a mala kadejaké cudne pocity, tak robila tehotenské testy, ale všetky boli negatívne aj po dlhšom čase meškania… vyklubala sa z toho menopauza🤷‍♀️ … takže nie, tehotenské testy nemôžu byt pozitívne z menopauzy… gratulujem 🤰🏻

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ailiba
8. feb 2022

No pokiaľ neberieš hormóny, ktoré môžu skreslovat výsledok (neviem co berieš), tak si tehotná. Lekári sa mohli zmylit.

matkahelka
8. feb 2022

@elizabet173
@bambulienka25 tak beriem spat. ja skutocne nepoznam vo svojom okoli zenu, ktora by isla do menopauzy pred 50. mam kolegyne, ktore maju po 50 a este menzesuju normalne. moja mama tiez do 55 menzesovala. ja mam takmer 40 a mam doma 6tyz.dcerku. mne by fakt v 41 ani nenapadlo, ze mozem byt v menopauze, ved to je najlepsi vek

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kulumulu123
8. feb 2022

Ano aj mne povedal mij lekar presne ked som mala 41 ze menopauza a na tehu akurat tak ivf a nakoniec tehu prirodzene a aby toho nebolo malo tak rovno dvojcata 😁 vymenila som dr

elizabet173
8. feb 2022

@matkahelka ja som mala kedysi kolegyňu, otehotnela s tretím dieťaťom tesne pred 40. a keď menzes nemala ani dva roky po pôrode, išla k lekárovi a menopauza. A teraz mám pocit že je takých žien viac, ako kedysi. Aj tu na MK sú také témy

ibajaanikiny
8. feb 2022

@matkahelka urcite nie,moja kamoska mala dokonca predcasnu menopauzu v 27…bohuzial,v dnesnej dobe sa uz deju taketo veci aj skor a dokonca u mnohych sialene skoro…toto je ale jednoznacne tehotenstvo,autorke gratulujem🙂

sense
8. feb 2022

To nevyzerá na menopauzu.... Gratulujem.... Krásne pozitívne testy

selena_luna
9. feb 2022

Velmi by som si priala aby to bolo vysnene babatko. No aj v navode tehotenskych testov sa pise ze menopauza moze skreslit vysledok a ukazat falosnu pozitivitu. Je to preto ze zena v menopauze ma hladinu hcg sice nizku ale ma. Radsej treba ist k lekarovi a drzim palce nech sa ja mylim a baby maju pravdu .

ailiba
9. feb 2022

@matkahelka poznám také, čo boli v menopauze aj v tomto veku, dokonca skôr. Ale autorka bude pravdepodobne tehotna😇

heln
9. feb 2022

tiez si myslim, ze to menopauza nebude😉

ragaca
27. júl 2024

Môžem sa pripojiť k téme ja mám 45 a tiež si myslím že to sú hormóny lebo menzes už dva mesiace nikde a testye aj keď som si skúšala lebo to isté mi povedal gyndos ako u autorky ale moje testy sú vseliake .posielam fotky a to už som si asi týždeň testovala a stále len slabá druhá čiarka.iny deň tam neni.tak potom čo to je?

sense
27. júl 2024

@ragaca to nebude tehotenstvo žiaľ inak by čiarka silnela,možno by nebolo od veci navštíviť lekára alebo si dať urobiť krvný test

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre