Mávam dlhý cyklus a vyšli mi 4 pozitívne testy

dani_elaa123
4. mar 2022

Ahojte chcem sa opýtať mam dosť dlhý cyklus 33 až 34 dní a vyšli mi už 4 pozitívne testy, prvý pozitívny bol už vyše týždňa pred očakávanou ms ale príde mi to dosť skoro keďže to som bola po ovulácii len nejaký týždeň a pol. Menstruaciu by som mala dostať až tento víkend takže ku Dr som ešte nešla zdá sa mi to skoro keď mi ešte ani nemešká. No podľa poslednej menštruácie by som mala byt už 4tt+5, takze by som chcela vedieť ci mate nejaká tiež taky dlhy cyklus a kedy ste išli prvý krát ku Dr? A ci vám Dr rátal tehotenstvo od poslednej menštruácie alebo podľa veľkosti,, plodu"? Sedelo vám to? 🙂

mamina0078
4. mar 2022

V 6tt potvrdenie tehotenstva (odber), 8tt prvá poradňa a dátum podla veľkosti plodu, mesedelo o 2tt mám neskôr termín

3nana13
4. mar 2022

ja mávam cykly 30-50dní. Posledná menštruácia bola 31.07. a 10.9. som už bola u lekára. Na sone nebolo nič vidieť, zobral mi len krv, tak sa sledovala HCG ktorá bola 49, o dva dni opať a už bolo HCG vyššie.

pondelok01
4. mar 2022

@dani_elaa123 Aka silna bola ciarka na tych pozitivnych testoch? Ja mavam tiez vacsinou cyklus 33-35 dni. Nechcem strasit, a netvrdim ze je to aj tvoj pripad, ale… Ked sa mi stalo, ze na 32. den cyklu som mala neskoro vecer velmi silne pozitivny test, nakoniec z toho bolo mimomaternicove, a otehotnela som este ten cyklus predtym, takze sa na to prislo neskoro. Objednala by som sa doktorke cim skor, ak sa ti to nezda, a nedaj sa odbit ich kalkulackami, ze mas prist az 7-8tt. Ja som sa odbit dala, a nasledne som takmer zomrela na vnutorne krvacanie.

dani_elaa123
autor
4. mar 2022

@pondelok01 tie dva som si robila vyše týždeň pred a boli také slabšie ale boli ich vidno tie nemám odfotene ale keď prídem domov z práce môžem odfotit, na ďalší deň som si kúpila digitálny clearblue a tam mi ukázalo 2-3 týždne od oplodnenia a dneska som si robila znova a tu fotku mam

pondelok01
4. mar 2022

@dani_elaa123 mohla si mat posunutu ovulaciu, ze prisla skor ako bezne, a vsetko je v poriadku, ale po mojej skusenosti by som sa isla dat radsej pozriet.

dani_elaa123
autor
4. mar 2022

@pondelok01 určite pôjdem len som nechcela vyzerať nedočkavo pred Dr 🙈 ale ak nepríde tento víkend menštruácia tak budúci týždeň pôjdem už aby som vedela na čom som 🙂 každopádne ďakujem veľmi pekne za odpovede

lenuska9999
4. mar 2022

@dani_elaa123 podľa mňa to nebude žiadna falošná pozitivita. Mohla si mať posunutu ovulaciu a zadarilo sa. Na tých testoch máš aj riadne koľajnice, žiadnych duchov.. inak k dr som šla v 7tt alebo 8tt už nepamätám presne, objednali ma takto kvôli tomu, že až v tomto týždni už vidno na ultrazvuku biť srdiečko. Vystavili mi rovno aj tehotenský preukaz už. Držím palce 🙂

dani_elaa123
autor
4. mar 2022

@lenuska9999 ďakujem veľmi pekne 🙏 dúfam že bude všetko v poriadku

banalu
4. mar 2022

Inak vzdy ti budu ratat od poslednej MS. Aj zenam co idu na umele oplodnenie a presne vedia kedy k oplodneniu doslo to aj tak rataju od poslednej MS.

dani_elaa123
autor
5. mar 2022

@pondelok01 a toto sú tie prve testy, prvý bol spravený večer a druhy na ďalšie ráno

pondelok01
5. mar 2022

@dani_elaa123 tipujem to na skorsiu ovulaciu, moje testy boli v tej dobe testovacia tmavsia ako kontrolna. Tieto tvoje vyzeraju akurat na 12-14 DPO. Drzim palce, nech to dobre dopadne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre