Ahojte,chcela by som sa poradit ci niektora z Vas mala podobnu skusenost.. robila som si test (RapiClear) a ukazala sa mi takato jemna ciarka(pardon za foto,hrozny fotak)vlastne 2testy posebe. A ked som si nasledne robila 3testy z inej znacky testu vsetky mi ukazali neg. ???a bolo to len 3-4dni po styku...ten prvy test robeny.
@domin868 3-4 dni po styku ti ziaden test neukaze vysledok. Test je treba robit aspon 10 DPO,nie po styku. Ved 5-10 dni trva kym sa vajicko uhniezdi a az po uhniezdeni sa zacina produkovat do tela hcg.
@miriam1983 tak ako je mozne ze mi tam ukazalo tie dve ciarky?
Tak krátko po styku nič sa nedá ukázať, jedine ze by, si bola tehotná už skôr, z minulého cyklu. Mne to skôr ako kanálik príde, podľa fotky. Môže byť buď chybný test, ak iné značky nič neukázali, alebo chod k lekárovi a ten ti jednoznačne potvrdí, alebo vylúči tehotenstvo
@domin868 pretoze nuektore to robia a vyzera to,ze ti to ukazalo ked sa farbivo posuvali a ty si to hned na tom mieste cvakla. Predpokladam,ze teraz tam ta ciarka nie je.
@miriam1983 noo ta ciarka tam ostala:/ aj po 2 hodinach.jasne ze viem ze musis pockat
@domin868 keby to bolo z minuleho cyklu,tak tam mas kolajnice a nie toto.
Zdravim Vas..ja sa tiez idem opytat na nazor, ci na teste je duch alebo kanalik? Jedna sa sixe o inu znacku,ale snad poradite 🙂 Som cca 11DPO a cca 3 dni do menzesu, mavam trosku nepravidelny menzes..Realne je tam lepsie daco vidiet,ako na foto, ale tazko povedat,ci ide o ducha,alebo kanalik? Dakujem
@jaruska_12 ty brďo..tak ja som to mala podobné..ibaže ja som robila ten Rapiclear test čo baby vravia že robí falošné čiarky, nevedela som, pretože pri predchádzajúcom tehotenstve som kupovala iba Rapiclear testy a vždy mi ukázali dobre,aj ked som bola tehotná aj ked nie.Tak u Teba je to možné, pokial si to necvakla po minúte,dvoch, ale až neskôr...no je aj možné v našich prípadoch že to bolo oplodnenie a následne sa to akoby mikropotratilo...??ale to sú len moje domnienky, niesom analytický biolog.. ale v organizme človeka je možné snáď všetko,každá anomália.
@domin868 cvakala som cely víkend 😂 ja ms ešte len očakávam o týžden som tretí mesiac po kyrete, takže cyklus mam dlhší
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A co chces pocut?