ahojte, prosím máte niekto skusenost s vyssim hcg na obed, oproti ranu? totizto vcera a predvcerom som testovala pepinom okolo obeda, vysledky su skoro rovnake, tak som ich chcela porovnat s dnesnym rannym, predpokladala som, ze bude silnejsi vysledok, ale nie je ani len rovnaky s predoslymi. Je to v poriadku mat na obed vyssie hcg? som 15DC z 25, ms mi trva 3 dni. Dakujem
@sense ahoj, dakujem, este by som mala uviest, ze minuly cyklus zacal o tyzden skor (doteraz vzdy presny), na treti den ms (posledny) sme mali nechraneny pohl.styk (spravil sa priatel dnu), 5 dni po styku ma zacalo pichat vo vajecnikoch a boliet podbruskom, trvalo to 6 dni (od nedele nic), takze len z toho dovodu robim testy, inak mi je jasne, ze 15 den cyklu je to blbost, ale kvoli tomu rozhadazanemu minulemu cyklu ma vselico napada
HCG nema nic spolocne s hodinou, v ktoru testujes - napr. mas hodnotu 1000 a ta je rovnaka v ten den, co ale moze ovplyvnit tu ciarku je hlavne koncentracia mocu 🤷♀️ kolko vela si pila, ako casto mocila - ja som tiez mala tmavsiu poobede ako rano, lebo v noci byvam smadna a pijem vela vody
drzim paste 🙏🏻🤞🏻
@mima1991 len je nezvycajne, aby si mala ovulaciu tak skoro, skor prave vtedy, ked ta zacalopichat byva. aj ked byvaju vynimky. testy nie su uplne jednoznacne, ako pisali hore, mozu robit ciarku aj ked tehu nei si.
co sa tyka bolesti, cyklus sa meni, nie je vzdy rovnaky. a obzvlast ak si mala ms skor, cize zrejme mozes mat nejku hormonalnu odchylku.
no vsak uvidis, ale skor typujem, ze tehu este nie si. 5dni po oplodneni sa priznaky nevyskytuju, je to vlemi skoro. mozu sa vyskytnut priznaky PMS, je to sposobene tym, ze 2 faza cyjklu prebieha uplne nrpmalne ako ma, akurat ze neskonci sa to krvacanim,a le kevcanie nepride. preto sa mozu vyskytovat aj priznaky PMS, no neda sa jednoznacne potvrdit, ci to je tehu,a lebo nie. a teda hlavne to je az takych 7-10dni po oplodneni, ked sa vajicko uhniezduje a zacina sa produkovat HCG.
@mima1991 à ovuláciu si mala kedy v kolky DC, lebo bolesť a pichanie môžeš mať aj z ovulácie... Alebo nejakí hormonálnu nerovnovahu stres, choroba, hocičo.
Tiež som mala roky cyklus ako hodinky. Ovuláciu som v podstate ani necítila a teraz posledné mesiace cítim ovuláciu niekedy viac inokedy menej.
@sense ja si praveze taketo veci az tak nesledujem, nesnazime sa o babo cielene, normalne fungujeme, pocas ms ideme naplno, inak prerusovane, ale minuly cyklus som mala ovulaciu okolo 10.3. ( 15DC) akoze len podla kalendara viem a tyzden na to mi zacala ms ( 4dni vytok, potom uz krv 3 dni). tento cyklus vobec neviem, kedze zacal o dost skor a potom prisli tie 6 dnove bolesti
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Od hora 13DC, 14DC, Spodný dnešný ranný