Dnes som si kúpila tento test TOTO ,su tam 4 ks. Ukazal druhu slabu ciarku. Neviem ci tomu verit alebo je taky isty ako mamatest? Dakujem za odpoved
@sweetbrownie do ružova
odkial máte takyto test? este som taký nevidela..
@snazilka_bio_mamka objednala som z internetu VAŠA LEKAREN
Dobry den , Ahojte , chcela by som Vas poprosit o radu ? Meska mi 8 dni , bolia ma prsia , a mam nafuknute trochu brucho ? Aky tehotensky test je znacka je najlepsi ?Mam pepino a robila som ho podvecer a ukazalo negat,robit rano je istota ? Dakujem
@kingi111 čiarka mi príde sivá, čo znamená kanalik. Ale je to dosť výrazne. Skus iný test, držím palce.
@lopticka001 pri 8 dňovom meskani je už asi jedno aký test, ukáže každý, ale pepino nepatria medzi najspolahlivejsie. Dobrý je test clearblue alebo rapiclear.
@tehotna40 Dakujem , za radu 🙂 skusim a ten rano ked uz ho mam aj ten co ste mi poradila nechcem ist k lekarke kym neviem aspon na teste ci som
@kingi111 to si robila teraz vecer ? Ano je vidiet slabo aj druhu ciarku . 🙂 gratulujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
tá čiarka je do ružova či siva?