mam zavedenu danu a zostala som tehotna doma mam jeden a pol rocneho syna.danu mam uz vise roka.hlavne ma zauima ci by mohlo toto tehotenstvo skoncit tak ze by som si dietatko nechala a ci by sa mu nic nestalo
takze pozeram ze dana nieje moc bezpecna...akurat sa rozhodujem medzi danou a mirenou pripadne inou ochranou....
moja kamarátka pri dane mala mimomaternicové tehotenstvo, tiež som počula o veľa podobných prípadoch...
mne lekarka odporucala danu,kedze nechcem hned ostat tehu,ale po tvojej skusenosti asi prejdeme na metodu-davame si pozor 😀 😉
Toto je zaujímavé ja som bola práve včera na vyšetrení a lek. mi nevedela nájsť Danu mám ju zavedenú cca pol roka je možné aby celkom vypadla ? Mám prísť znovu na vyšetrenie či ju tam uvidí vraj keď nie je to vidieť potom na RTG a povedala mi tolko, že pokiaľ by som otehotnela mám interupciu zdarma,ale nemyslím si, že ak by si si bábätko nechala, že by mu to nejako ublížilo. Radšej sa spýtaj lekára predsa len sú to hormóny... Ako je to hrozné dávame si to zaviesť, aby sme znáhodou neotehotneli chápem ťa, že je to strašne skoro a takto...nemôžme sa na nič spoliehať ....
Ja som s Danou tehotná zostala, mala som ju zavedenú rok a pol, mňa sa lekár nepýtal vôbec nič, vypísal mi papiere na príjem na UPT a bolo. Keď som sa pri odchode z ambulancie otočila na neho s otázkou: A KEBY NÁHODOU SOM PREDSA.....Ani ma nenechal dohovoriť. Povedal len jednu vetu: "Ja som pôrodník a pomáham deťom na svet, nie zo sveta, ale radšej by som neriskoval...."
A tým mi bolo povedané všetko. Takže tak. Dnes vôbec nerozmýšľam nad tým, ako by bolo, keby bolo,...Ťažko povedať, čo je lepšie...
Môže sa v takom prípade narodiť úplne zdravé dieťa tak, ako sa môže pri nornálnom otehotnení zdravej žene narodiť choré, poškodené , nedajbože mŕtve bábo.Skutočne, ťažko zbierať rozumy....
@macica11111 pocula som o zene ktora takto otehotnela a v pohode porodila zdrave dieta
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/tehotna-mala-som-danu-je-dieta-zdrave/
tiež poznam super človiečika čo sa takto narodil...
Aj ja som nad nou rozmyslala ale mojej mame ju museli vyoperovavat lebo zarastla a tiež mi bolo povedané ze to je jedina antik. pri ktorej sa preplaca potrat....asi na to sú dovody neviem
Ahoj , ja osobne nemám skúsenosť ale jedna moja kolegyňa cez danu otehotnela.Bola pri mory a doktorka jej povedala že pravde podobne jej vypadla vo vode ale ona že to vobec necítila. A viem źe nebola prvá ....
Ja sama som bola splodena aj napriek dane, tatko to ledva rozdychal, ale prezil 😀 tehotenstvo bolo vraj bezproblemove, az na to, ze mama strasne zvracala, ale to aj pri normalnom tehotenstve
Tiež som bola splodená napriek Dane 😀 ako som sa zväčšovala Danu som pekne vytlačila z maternice.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj a nahodou ti nevypadla, ja som tak zostala tehotna 🙂 🙂 🙂 🙂 ani som o tom nevedela, a ked som bola tehotna lekarka mi povedala, ze ju tam nemam 🙂 🙂 🙂