Ahojte chcem sa len spýtať na prípadnú skúsenosť niektorej s vás... Vcera som si robila test keďže sa pokúšame o bábätko MS my mešká deň..na prsiach mam viditeľnejsie žilky mávam bolesti v podbrušku a na obidvoch stranách bokov... dokonca občasne pichutnutie.. Je to cca 16 DPO Na teste sa objavila síce druhá čiarka no musela som sa veľmi dobre zapozerať aby som ju videla... Taka bola slabunka... Test zopakujem tak nejak zajtra... Mate niektorá podobnú skúsenosť s naozaj tak minimálne viditeľnou druhou čiarkou? Za každú odpoveď ďakujem 😊
Nájdi si tu skúsenosť v starších témach . 150 žien minimálne malo tuto skúsenosť , a nieje to nič nezvyčajne , len stačí pohľadať , počítať a wualaaaaaa ... 😉
@klea1993 ešte si si príliš skoro robila test. Skús si ho spraviť až za nejaké tri dni a keď si v tom, tak by ti mala čiarka postupne silnieť. Držím ti palčeky 🙂
@miriamik77 ďakujem 😊
Mohla si pridat aj fotku testu kludne 🙂 Nerob test hned zajtra, sprav si ho zase az tak o dva alebo o tri dni a uvidis ci bude silnejsia
@klea1993 ahoj, mne sa stalo tiež toto, že som druhu čiarku mala takmer neviditeľnú no o pár dni zosilnela..
No byvaju "duchovia" na teste, ak bude ciarka za par dni silnejsie tak si tehotna 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Kedy si si robila test? Treba rano