Maminky, prosím o radu ohľadom antikoncepcie a tehotenských testov

katkaholiova
30. sep 2020

Je tu taka maminka co brala antikoncepciu a mala aj menzes a popritim mala jeden z dvoch testov takyto. A bola fakt tehotna? Uz dlhsie my byva na vracanie, nevladzem a po menzese ma boli aj podbrusko a aj krize.ked som bola pretym tehotna prvy krat test som mala dlho negativny. A pri dvojickach bol hned pozitivny takze nie vzdy viem verit testu.

katkaholiova
autor
30. sep 2020
zuzka565
30. sep 2020

Moja švagriná a aj moja kamarátka otehotnela počas užívania antikoncepcie. Takže možné to je. Skus sa ešte o par dni otestovať a uvidíš.

sandokanka36
30. sep 2020

mozne to je. ako vela zien mava par krat aj menzes a uz su tehotne. tazko preto povedat. sprav si test este o par dni

evkakozickova
30. sep 2020

@katkaholiova vidím tam nejakého ducha.

klarissa25
30. sep 2020

Ak si neuzila tabletku resp si nemala tráviace problemy alebo si nebola chorá tak to viac menej neni mozne...

katkaholiova
autor
30. sep 2020

@klarissa25 praveze sa stalo ze som neuzila tabletku asi v polovicu uzivania. A pravidelne sme po dobrati tabletiek ked som ocakavala menzes sme boli spolu a nedavali sme pozor

klarissa25
30. sep 2020

@katkaholiova tak v tom priapade jasne.. Ale tak to uz nie je chyba antiky.. Takze kludne mozes byt tehotna ale aj nemusis

tilko
30. sep 2020

ja som ten prípad...brala som pravidelne antikoncepciu, bez akéhokoľvek vynechania a dokonca presne v jednom čase (pri rannej káve), bývalo mi nevoľno celý deň, ale nezvracala som, bola som unavenejšia ale dávala som to za vinu práci a stresu dookola lebo som v tom čase kupovala byt a všetko okolo toho ... menštruácia prišla, takže som nemala žiadne podozrenie...takže ďalší mesiac som fungovala akoby nič, sťahovanie, vybavovanie a vybaľovanie, behanie po obchodoch s nábytkom....vláčenie ťažkých vecí, maľovanie bytu...potom ale menštruácia neprišla a to mi chodila presne na deň a dokonca vždy večer, takže som spozornela až tu...na teste boli dve čiarky a podľa dr už 9tt....nemám to 100% overené ale podozrievam SedativPC, ktorý som si dala asi 2x pred spaním niekedy cca 2 týždne pred neplánovaným oplodnením 😀... inak som si myslela, že mám asi nejaké žalúdočné vredy a mala by som ísť na gastro...

veronikaszabova
30. sep 2020

@katkaholiova
Ak si neuzila tabletku, mala si sa az do menzesu chranit aj inak - nakolko sa ucinok HAK minimalizoval.
Gratulujem k babetku.

katkaholiova
autor
30. sep 2020

@tilko fuha. Tak teraz som este viac na hope

renata1405
30. sep 2020

@katkaholiova Podla mna tehotna nie si.

katkaholiova
autor
1. okt 2020

Ahojte dalsi test negativny takze tehotna asi nie som. Aj kef od vcera ma bolia aj prsia. Ale mozno stres od vysledku

renata1405
1. okt 2020

@katkaholiova To mas od hak aj ja to mavam hlavne ked zacinam novy blister aj prsia aj krize citim. A mozno ti uz nevyhovuje potrebujes zmenu.

simca06022011
1. okt 2020

Ved ale prsia ta mozu boliet aj normalne pred MS napriklad. A ked doberies blister a cakas MS, to je 7dni, v tych by si otehotniet nemala ako. Ja Hak ani neberiem a vsetko co popisujes mam aj tyzden pre MS, aj pocas...

katkaholiova
autor
1. okt 2020

@simca06022011 ved som uztakze nie som. Ja som uz po ms

katkaholiova
autor
1. okt 2020

@renata1405 uz neberem vyradila som

renata1405
1. okt 2020

@katkaholiova neviem kedy si vysadila ale moze to byt aj kvoli tomu. Telo sa spamätava z umelych hormonov.

katkaholiova
autor
1. okt 2020

@renata1405 bola som u dr a zevraj moze byt s toho

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre