Je tu taka maminka co brala antikoncepciu a mala aj menzes a popritim mala jeden z dvoch testov takyto. A bola fakt tehotna? Uz dlhsie my byva na vracanie, nevladzem a po menzese ma boli aj podbrusko a aj krize.ked som bola pretym tehotna prvy krat test som mala dlho negativny. A pri dvojickach bol hned pozitivny takze nie vzdy viem verit testu.
Moja švagriná a aj moja kamarátka otehotnela počas užívania antikoncepcie. Takže možné to je. Skus sa ešte o par dni otestovať a uvidíš.
mozne to je. ako vela zien mava par krat aj menzes a uz su tehotne. tazko preto povedat. sprav si test este o par dni
@katkaholiova vidím tam nejakého ducha.
Ak si neuzila tabletku resp si nemala tráviace problemy alebo si nebola chorá tak to viac menej neni mozne...
@klarissa25 praveze sa stalo ze som neuzila tabletku asi v polovicu uzivania. A pravidelne sme po dobrati tabletiek ked som ocakavala menzes sme boli spolu a nedavali sme pozor
@katkaholiova tak v tom priapade jasne.. Ale tak to uz nie je chyba antiky.. Takze kludne mozes byt tehotna ale aj nemusis
ja som ten prípad...brala som pravidelne antikoncepciu, bez akéhokoľvek vynechania a dokonca presne v jednom čase (pri rannej káve), bývalo mi nevoľno celý deň, ale nezvracala som, bola som unavenejšia ale dávala som to za vinu práci a stresu dookola lebo som v tom čase kupovala byt a všetko okolo toho ... menštruácia prišla, takže som nemala žiadne podozrenie...takže ďalší mesiac som fungovala akoby nič, sťahovanie, vybavovanie a vybaľovanie, behanie po obchodoch s nábytkom....vláčenie ťažkých vecí, maľovanie bytu...potom ale menštruácia neprišla a to mi chodila presne na deň a dokonca vždy večer, takže som spozornela až tu...na teste boli dve čiarky a podľa dr už 9tt....nemám to 100% overené ale podozrievam SedativPC, ktorý som si dala asi 2x pred spaním niekedy cca 2 týždne pred neplánovaným oplodnením 😀... inak som si myslela, že mám asi nejaké žalúdočné vredy a mala by som ísť na gastro...
@katkaholiova
Ak si neuzila tabletku, mala si sa az do menzesu chranit aj inak - nakolko sa ucinok HAK minimalizoval.
Gratulujem k babetku.
@tilko fuha. Tak teraz som este viac na hope
@katkaholiova Podla mna tehotna nie si.
Ahojte dalsi test negativny takze tehotna asi nie som. Aj kef od vcera ma bolia aj prsia. Ale mozno stres od vysledku
@katkaholiova To mas od hak aj ja to mavam hlavne ked zacinam novy blister aj prsia aj krize citim. A mozno ti uz nevyhovuje potrebujes zmenu.
Ved ale prsia ta mozu boliet aj normalne pred MS napriklad. A ked doberies blister a cakas MS, to je 7dni, v tych by si otehotniet nemala ako. Ja Hak ani neberiem a vsetko co popisujes mam aj tyzden pre MS, aj pocas...
@simca06022011 ved som uztakze nie som. Ja som uz po ms
@renata1405 uz neberem vyradila som
@katkaholiova neviem kedy si vysadila ale moze to byt aj kvoli tomu. Telo sa spamätava z umelych hormonov.
@renata1405 bola som u dr a zevraj moze byt s toho
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.