Dobrý večer. 🙆🤔 v lekárni kupovaný mamatest pri oboch bol duch to bolo v pondelok a dnes kupovany test pepino a oba bez náznaku druhej čiarky, 😯 neviem co si myslieť k Dr. Idem ráno ale som na vážkach lebo stymto som sa ešte nestretla 😠 mmimochodom boslest v podbrušku kazdý deň
Ja osobne sa na pepino mozem spolahnut. Je to dobry test. Ukazal mi spravne
Neviem uvidim zajtra 🙄 lebo sa mi to.nezdá 😠 MS som minulý .mesiac ani.nedostala tento.mesiac len pri močený slabo ale pred spinenim som.mala silne bolesti ako pred normálnou MS dokonca vnútorná teplota a 1x hnačka
Tak bola som u DR. Vysetril ma pytal.sa ma ci som.si robila testy a ja ze ano že mi vyšli aj pozitívne aj.negativne on nato ze pychneme vyvolačku na ms ja že a nemôžem byt tehotná ?? "On že nevie,, že tehotensku dutinku zatiaľ nevidi ale že môžem byť tehu.. tak mi pychol vyvolavačku a od vtedy sa cítim čudno ako keby som.mala zvýšenú teplotu ale nemám ju podla vas je to normálne ?? Dakujem za odpovede... vyvolavacku nemam prvý krát už mi.ju pár krát pychali a nikdy som.nemala znej niečo takéto
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dada767 pozri diskusie tu - mamatesty aj pepino su nejake vadne teraz. I ked mne ukazal mamatest spravne uz 10DPO.
Kup si iny test.