Rada by som sa opýtala na vás názor...cyklus mam nepravidelný, menstruacia mi mešká dnes 6 deň a na obed mi takto vyšiel test...myslíte, že je to kanalik, duch, tehotenstvo...? :D aké máte skúsenosti s týmto testom?
Testovať budem ešte o pár dní...
@lucia_19 kolko DPO si? Ak bola ovulacia klasicky v strede, tak na 6ty den meskania by uz bol silno poz.
@veronikaszabova no práve ja nemám vôbec ovulaciu v strede, aj prvé dieťa sa podarilo splodit pár dní pred menstruaciou...
@lucia_19 tak skus iny test.
@lucia_19 ja som mala čiarku ešte silnejšiu a tehotná som nebola , a ešte ani nie som .., dufam , že to tvoj prípad nebude ❤️❤️❤️
@simona1998 dúfam aj ja...pred 3 mesiacmi sme o babo prišli, dúfam, ze sa podarí...
A tam mi test vyšiel asi až na 10 deň po tom očakávanom termine
@lucia_19 určite druhý test a nie na obed, ale ráno z prvého moču 🙂
Ja som mala presne takýto na 9dpo a potom už len pomaly silnel. 🙂 Držím palce 🙂
@lucia_19 ja som mala na teste tiež takéhoto ducha po dňoch zosilnel a bolo krásne vidieť dve // veľmi som sa tešila ze sa nám pošťastilo... Len o 10 dní sa všetko zmenilo😔
Lekári to nazvali biochemické tehotenstvo.
Dúfam ze to nieje tvoj prípad.
Veľmi držím palce nech je všetko v poriadku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Na mamatesty pozor, mne vyšiel pozitívny a tehotná som nebola. A je tu o tom viac diskusií. Na vašom vidieť slabú čiarku, ale ja by som skúsila radšej inú značku.