Ahoj
Menstruaci by jsem měla mít včera nebo +- za 2,3 dny..Max do 23.1 ( nevím přesně, cyklus 27-28.
Každopádně týden i víc mi není dobře mám vytok takový, že si myslím, že jsem to dostala a ono nic. Bolest břicha jako při ms a je mi na odpadnuti.
Včera jsem zkusila mamatest a byl sněhobily. Dnes jsem zkusila test taky mamatest a hned vyskočila čárka, která se pak po zaschnutí objevila jako duch. Nešlo to moc sfotit mobilem, ale volným okem je vidět.
Co si o tom myslíte?
Nechraneny styk 3.1 a 6.1.
Děkuji
Skúsila by som iný test. Mamatest mi spravil už niekoľkokrát krásne dve čiary a nebola som tehotná.
Mne tiez mamatest robil duchov, aj pekne ciarky, vsetky ostatne testy vratane digitalnych negativne, tehotna som nebola. Ale drzim palce, nech to nie je tvoj pripad.
Veľa dievčat písalo že na tomto teste mali ducha dokonca aj slabé čiarky už à tehotné neboli.
Počkaj 2-3 dní a ak si tehotna už bude pekná čiarka, nielen duch. Držím palce.. Šanca je vždy pri ne chránenom styku
Ja mam s mamatestami len dobre skusenosti..ani raz mi neduchovali a ukazal mi uz 4 dni do ms…skus za dva dni
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Za mňa tam určite je šanca ze ste tehotná 🙂 ja som skôr mala opačný problém. Do limitu som mala test biely, potom som ho vyhodila do koša. Ale po polhodke mi to nedalo, a aj tak som sa bola na nho este raz pozrieť. Bol tam duch. A bola som aj tehotna. Držím palce 🙂