Ahojte. spravila som si dnes 2 testy rovnakej značky ale ineho typu. na kazetkovom vidím slabého ducha, nazivo ružoveho a na obycajnom nevidim nič. ktorému mám verit? 😀jasné, spravím si aj ráno, len by som chcela počuť Vaše názory.Dnes 13 dpo, zajtra termín MS. Fotky v komentároch
Za mna zatial nehativne oba.
@lauriik negativny určite nie je. takto vyzera po uplnom zaschnutí.
Aku vypovednu hodnotu ma test po zaschnuti? Mne sa tiez zdaju negativne.
okej velmi pekne dakujem za cenné rady. peknú sobotu dievčatá
Ak telo zacne produkovat hcg nie je mozne,aby bol jeden test pozitibny a druhy negativny a za mna je ten test,ktory sa javy ako pozitivny rozteceny,je to vidiet na tom sklicku
Urob si test zajtra. Ale ja tam čiarku vidím...a možno niečo slabé aj na tom pruzkovom...sprav ráno ešte a uvidíš 🤞
@bejbs123 prepac ale toto je uplna blbost. Jasne, ze jeden moze byt pozitivny a iny negativny. Kazdy ma inu citlivost a ine mnozstvo farbiva
Za mna je pozitivny 🙂 drzim palce
@mysiacik28 tieto dva testy su rovnaka znacka a citlivost…a rozpitemu testu by som urcite nedoverovala,to neznamena,ze o 2dni nemoze byt vysledok iny,no zatial je to negativne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.