Mamatest - čiarka sa objavila a zmizla

19. jún 2021

Ahojte, dnes mam 2. den meskania a spravila som si mamatest, najprv negativny a po takej tristvrte hodine az hodine tam bola ciara (viď foto), ktora nasledne potom vybledla do slabeho ducha.

sunshine_18
19. jún 2021

Skúsila by som ešte iný druh testu napríklad digitálny clearblue alebo Dr max test.. Vyzerá to na tehotenstvo len mamatesty sú dosť nespolahlive

tosomja
19. jún 2021

Ahoj, skús obyčajný pepino z Tesca. Ak má byť pozitívny, bude. Z ranného moču. Držím prsty. Ale vyzerá to sľubne 🍀😊

autor
19. jún 2021

ďakujem kočky. trapi ma to, ze to bolo.po limite a aj to ze ta ciarocka tak trocha vybledla. Skusim iny test 🙂 MS mi nezvykne meskat mam ju ako hodinky uz dlhe roky. Len ma trapi, ze o vcera pocitujem slabe akoby MS krce, ale skor do krížov mi to vystreluje.

cervenaruza123
19. jún 2021

Skus zajtra alebo pozajtra. Mne raz jedna ciarka vybehla po limite a potom zmizla a nic z toho vtedy nebolo. Ale ked uz som bola tehotna a bol test pozitivny, tiez po case ta ciarka trosicku predsa len vybledla, aj ked vtedy bola silna, taze bola tam, ale ocividne bledsia. Robila si z ranneho mocu?

monka105
19. jún 2021

Skús určite iný test, ja som mala do 30 sekúnd druhú, dovolím si povedať, že to boli už obstojné koľajnice a tehotná som nebola. Mamatesty sú nespoľahlivé.

autor
19. jún 2021

skusila som teraz dr.max test a je negativny tak to bola asi falosna ciarka..ale je pravda ze som uz vypila vela vody. uvidim ak zajtra rano bude test negatovny tak voli niecomu inemu meskaju..

summersunny94
19. jún 2021

Ahoj mne už druhý cyklus zhruba po trištvrte hodine takto ukázalo druhú čiarku , a potom tam slabucke niečo zostalo, podľa mňa je to len kanálik ktorý sa ukáže že tam má byť čiarka , fakt mi takto už asi 5 test spravil toto. A tehotná žiaľ stále nie som. Držím palceky aby v tvojom prípade to tak nebolo a aby si čo najskôr otehotnela 🙂👊🙏

weja07
19. jún 2021

Mama testy su nespoľahlive, ale v mojom prípade vyšiel takýto duch na 7dpt a tehotná som naozaj bola. No vyskúšaj ranný moc a inú značku. Držím palce 🙏

monka105
20. jún 2021

@summersunny94 mne ukazálo už aj takúto a tehotná som nebola 🙈😄 fakt neviem, prečo tie testy robia.

summersunny94
21. jún 2021

@monka105 to si mala už riadnu druhú čiarku nejednalo sa o biochemické tehu teda potom? 😳😔

summersunny94
21. jún 2021

Skús teda ešte ráno spraviť držím palceky snáď sa tam niečo objaví 🙏🙂🥺

monka105
21. jún 2021

@summersunny94 nie, na druhý deň v krvi hcg menej ako 0,1 😄 jednalo sa iba o zlý test. 🙈

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre