Prosím dievčence. Ide podľa vás o tehotenstvo? Už vyše roka snažilkujeme. Mamatest robený večer ako tak vyšiel a Clearblue ma trochu naznačené + ale nie som si moc istá. Dnes som očakávala MS. Zatiaľ nič.
Vyzera, ze uz ani nepride. Kup si zajtra digitalny a budes mat istotu. Velas stastia!
Menštruácia pravdepodobne nepríde minimálne 9 mesiacov 🙂
Ďakujem pekne za podporu. Vyzerá to ze z toho opäť nič nebude. Urobila som si ráno MAMATEST ktorý ostal a nič. Nemám ani PMS. Preventívnu na gynekológii mam až 3 novembra. Tak uvidíme.
Prave som si spravila Livsane digi test. Nevyšiel. Žiadna tehotnosť. Pani v lekárni sa dosť čudovala. Bez tehotenského hormónu by nemali byť pozitívne. Ale môže ísť o rakovinu ktorá môže spôsobiť falošné pozitívne. Mam hneď kontaktovať gynekológa ale u toho mam kontrolu až 3.11.
@nev80 a nema nahodou digitalny citlivost 25? Na tych zo vcera mas viditelne ale slabsie ciarky a to su testy s vyssou citlivostou…nechce sa mi verit zeby pri takychto testoch neslo o tehotenstvo, ale samozrejme nejsom lekar …drzim palce
@dominikag1507 Ďakujem veľmi pekne 🌸
@nev80 moze byt, ze si tehotna bola, ale potratila, a do dalsieho rana sa hormon znizil tak, ze dalsi test uz vysiel negativne
Ahojte dievčatá. Tak menzes sa zatiaľ nedostavil. Zajtra to bude 4 dni čo čakám. Na krv mam ist až keď bude meškať 7-10dni. Vraj by sa ešte nič neukázalo. Ktovie ako to ešte cele dopadne.
Zajtra mam vysetrenie u dr. Stale mi nechodí menstruacia. Len citim trochu nepríjemný akoby výtok ale ostava dnu. A ked sa osprchujem, cítim sa čistá a do 5min sa to zas urobí a je to tam do dalsieho sprchovania.
Tak, dnes som bola u doktora na vyšetrenie. Žiadne mimčo nevidel. Ale nevidel ani príčinu, prečo by mi mala meškať mrcha. Povedal ze keď nepríde do 14 dní, mam opäť prísť. Môže ísť však o začínajúcu menopauzu. Len sa dosť čudoval ze som mala pozitívne testy. Tak teraz budem už len čakať či sa dostaví.
@luciah187 mne povedal ze nakolko som to mala presne ako hodinky a teraz to meška týždeň, tak už sa prikláňa k tej menopauze. Mam teraz vraj očakávať ze bude castejsie meškavat. Ja si myslím ze vekom som mohla mať posunutu ovulaciu a mohlo sa stať ze tehotenstvo prebieha len ešte nie je vidieť na ultrazvuku. Doma som hneď urobila test a nabehla aj druhá čiarka. Hoci slaba. Mam aj ten clearblue test co mi ukázal +. Uvidím co ukáže tentokrát.
@nev80 ja mam 39 a na menopauzu sa teda tak skoro nechystam. Este sice nie je zaschnuty, ale podla mna je jasne pozitivny. Mal ti zobrat krv. Prepac, ale podla mna ten lekar nie je prave najlepsi (povedala by som to inak, ale nechcem byt hned neslusna). Ako pri 41 veku moze medzi prvymi moznostami povedat menopauzu. Zato ze ma asi stare sono a nic tam nevidi. Inak krv na HCG si mozes dat zobrat aj ako samoplatca myslim. Ak by si chcela.
@luciah187 o babatko sa snazime s manželom 15mesiacov. Vzali sme sa pred rokom. Mam uz 18rocnu dcéru co som mala ako slobodna. Veľmi by sme chceli babo. To krvácanie preslo hneď ako som sa osprchovala po príchode. Uz mam len také tlaky v maternici a trochu ma začínajú bolieť bradavky. To je zatiaľ všetko. Ktovie. Snad to nakoniec bude tehotenstvo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Áno, testy sú pozitívne ... aj ja som mala v deň očakávanej ms takéto slabé čiarky ... gratulujem 🍀