Ahojte ruky sa mi trasu ked toto pisem .. som po dvoch potratoch v novembri som bola na kyret s tym ze odvtedy sa mi cyklus pekne upravil posledna ms 18.5 vcera som si robila prvy test pepino a vysla druha ciarka uplne slabunka ale pod oknom ked som nahla bola ako tak vidiet dnes som zavitala do lekarne dali mi mama test robila som si prave test a ciarka bola silnejsia len som dost pocula ze duchuje je tu niekto komu ten test proste ukazal spravnu odpoved 🥰 priznaky zatial nemam len vkuse spiiim strasne ma taha na spanie dakujem za kazdu odpoved
@sajmonka_1216 lebo uz som citala aj take pripady ze nemali zeny dost vysoke hcg a boli ovulaciu neviem nakolko som si to nikdy nepocitala ani nic nechceli sme nato tlacit
@natura4 presne aj mne tak! Slabucke ciarky na hranici tusenia a clearblue jasna odpoved ( 3 tehotenstva)
@selena_luna len ja nemam ani ziadne priznaky okrem nutkanie spat
Ale keď píšeš že 18maja si mala poslednú MS, tak testy by si už mala mať ozaj silné. A zvlášť ten mamatest keď má veľa farbiva.
@bezmena18 to bol moj prvy priznak 😂😂😂 spanok po obede, alebo som si sls lahnut o 8 vecer
@selena_luna len ma znervoznuje ze to vychadza na cca 6 tyzden a ciarka by mala byt este len taka slaba uff dufam ze su take pripady ze je to ok ked ta ciarka neni ako kolajnica
@bezmena18 uplne ti rozumiem, ja mam jeden ma za sebou. Mohla si mat posunutu ovulaciu. Moze to byt aj nieco ine. Objednaj sa k dr, ci to potvrdi a nasadi umely progesteron na udrzanie - duphaston alebo utrogestan. Drzim palce.
Ja by som sa objednala co najskor k lekarovi. Ja som mala slabu ciarku a bola som len 4-5tt (potvrdene lekarom). Nechcem aby si teraz bola z toho v strese ale bud si mala fakt posunutu ovulku alebo to nevyzera dobre. Kolko dnove cykly mavas?
@bezmena18 ms mas pravidelnu?aspon + -?lebo od 18.5. je to uz dlha doba aj na posunutu ovu
ešte možno keby si skúsila sem pridať tie foto testov..
Rano som si robila este mama test a druha ciarka slaba ale bola a teraz poobede ten clear blu ten na tyzdne a negativne tak ja uz tomu naozaj nechapem 😒😒😒😒😒
@bezmena18 zrejme bolo falošne pozitívne.. ma si mala dosť davno, určite by už ukázalo.. snáď nabudúce
@bezmena18 mohlo ist o biochemicke, alebo nieco ine, cysta napriklad. Radsej zajdi za dr, lebo aj tak stale nemas menzes 😕
@selena_luna idem idem zajtra
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bezmena18 nechcem ti kaziť radosť, ale myslím si, že keď si mala ms 18.5., čiarka by už bola dosť silná a viditeľná... nie ako hovoríš úplne slabunká...
skús napr. clearblue digitálny, už by ti určite ukázal...
resp. kedy bola ovulácia? jedine, žeby bola dsosť posunutá, aby to ešte neukázalo