Mama test

bezmena18
27. jún 2023

Ahojte ruky sa mi trasu ked toto pisem .. som po dvoch potratoch v novembri som bola na kyret s tym ze odvtedy sa mi cyklus pekne upravil posledna ms 18.5 vcera som si robila prvy test pepino a vysla druha ciarka uplne slabunka ale pod oknom ked som nahla bola ako tak vidiet dnes som zavitala do lekarne dali mi mama test robila som si prave test a ciarka bola silnejsia len som dost pocula ze duchuje je tu niekto komu ten test proste ukazal spravnu odpoved 🥰 priznaky zatial nemam len vkuse spiiim strasne ma taha na spanie dakujem za kazdu odpoved

sajmonka_1216
27. jún 2023

@bezmena18 nechcem ti kaziť radosť, ale myslím si, že keď si mala ms 18.5., čiarka by už bola dosť silná a viditeľná... nie ako hovoríš úplne slabunká...
skús napr. clearblue digitálny, už by ti určite ukázal...
resp. kedy bola ovulácia? jedine, žeby bola dsosť posunutá, aby to ešte neukázalo

bezmena18
autor
27. jún 2023

@sajmonka_1216 lebo uz som citala aj take pripady ze nemali zeny dost vysoke hcg a boli ovulaciu neviem nakolko som si to nikdy nepocitala ani nic nechceli sme nato tlacit

mia247
27. jún 2023

@bezmena18 mne napríklad mama test nikdy neukázal zle aj keď ma každá hejtovala ze používam túto značku.. toto je môj po 5 dnovom meškaní :D

natura4
27. jún 2023

@bezmena18 s mamatestom mam ja osobne najlepsie skusenosti … ale ja som si vzdy aj radsej potvrdila digitalnym … v case ked som mala takuto ciarku uz ukazal aj digi ☺️

bezmena18
autor
27. jún 2023

@natura4 len som aj taka laknuta lebo nemam ani ziadne priznaky a 25 citlivost som si robila este a nic a teraz som si robila ests jeden mamatest a zas mi ukazuje ciarku slabu ale ukazuje

bezmena18
autor
27. jún 2023

@natura4
Asi az aj som nemam este vysoke hcg

bezmena18
autor
27. jún 2023

@mia247
@mia247 ty brdo no to ja nemam az take silne ale slaba ciarka tam je na mojom

vandica
27. jún 2023

@bezmena18 mamatest má veľa farbiva, takže tam sa čiarka ukáže skôr ako na iných testoch. Toto bol môj test deň pred MS (tie posledné dva).Ráno bledunký dr.max test, a večer tmavý mamatest.

mia247
27. jún 2023

@bezmena18 no mne keď ukazal digi test 1-2 tak som mala podobnú čiarku. Ale clearblue mi ukázal už pekne + 0🙂

selena_luna
27. jún 2023

@natura4 presne aj mne tak! Slabucke ciarky na hranici tusenia a clearblue jasna odpoved ( 3 tehotenstva)

bezmena18
autor
27. jún 2023

@mia247 no pockam do rana lebo vsak mama je vlastne 10 citlivost pockam do rana urobim dva rano a uvidim co mi ukaze

bezmena18
autor
27. jún 2023

@selena_luna len ja nemam ani ziadne priznaky okrem nutkanie spat

bezmena18
autor
27. jún 2023

@vandica a mala si aj priznaky lebo ja vobec len unava

vandica
27. jún 2023

@bezmena18 žiadne. Len ma veľmi málinko boleli prsia, keď som si ich stlačila. Ale bolo to úplne zanedbateľné.

vandica
27. jún 2023

Ale keď píšeš že 18maja si mala poslednú MS, tak testy by si už mala mať ozaj silné. A zvlášť ten mamatest keď má veľa farbiva.

bezmena18
autor
27. jún 2023

@vandica no vtedy mi vlastne zacala ms v ten den

selena_luna
27. jún 2023

@bezmena18 to bol moj prvy priznak 😂😂😂 spanok po obede, alebo som si sls lahnut o 8 vecer

bezmena18
autor
27. jún 2023

@selena_luna len ma znervoznuje ze to vychadza na cca 6 tyzden a ciarka by mala byt este len taka slaba uff dufam ze su take pripady ze je to ok ked ta ciarka neni ako kolajnica

selena_luna
27. jún 2023

@bezmena18 uplne ti rozumiem, ja mam jeden ma za sebou. Mohla si mat posunutu ovulaciu. Moze to byt aj nieco ine. Objednaj sa k dr, ci to potvrdi a nasadi umely progesteron na udrzanie - duphaston alebo utrogestan. Drzim palce.

ls56
27. jún 2023

Ja by som sa objednala co najskor k lekarovi. Ja som mala slabu ciarku a bola som len 4-5tt (potvrdene lekarom). Nechcem aby si teraz bola z toho v strese ale bud si mala fakt posunutu ovulku alebo to nevyzera dobre. Kolko dnove cykly mavas?

wejuska7910
27. jún 2023

@bezmena18 ms mas pravidelnu?aspon + -?lebo od 18.5. je to uz dlha doba aj na posunutu ovu

bezmena18
autor
28. jún 2023

@ls56 ja jormalne 28 az 30 dnes som si robila 3 mama test rano a zas slaba druha ciarka ale uz mam objednany clear blu aj ten co ukazuje na tyzdne

ls56
28. jún 2023

@bezmena18 neviem no, ale podla mna to nevesti nic dobre… objednala by som sa k lekarovi hlavne ked mavas taketo normalne cykly… ak by si mala cyklus 40+ tak to pochopim ale 28dnove je na posunutu ovulku a tak slabu ciarku..divne no

bezmena18
autor
28. jún 2023

@ls56 ale to len teraz po tom kyrete dovtedy som nemala pravidelny ale vsak idem lekarovi volala som piatok idem lebo skor sa mi neda ale zas citala som ze aj hcg nemusi byt este take vysoke np sama som zvedava ako to dopadne

sajmonka_1216
28. jún 2023

ešte možno keby si skúsila sem pridať tie foto testov..

bezmena18
autor
28. jún 2023

Rano som si robila este mama test a druha ciarka slaba ale bola a teraz poobede ten clear blu ten na tyzdne a negativne tak ja uz tomu naozaj nechapem 😒😒😒😒😒

sajmonka_1216
28. jún 2023

@bezmena18 zrejme bolo falošne pozitívne.. ma si mala dosť davno, určite by už ukázalo.. snáď nabudúce

selena_luna
28. jún 2023

@bezmena18 mohlo ist o biochemicke, alebo nieco ine, cysta napriklad. Radsej zajdi za dr, lebo aj tak stale nemas menzes 😕

bezmena18
autor
29. jún 2023

@selena_luna idem idem zajtra

bezmena18
autor
29. jún 2023

@bezmena18
@bezmena18 tak toto je sranda nasrala som sa a kupila som si este mama test reku len tak zo srandy si ho spravim a zas druha ciarka na jednom 😀😀😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre