caute baby, 1 den mi meska MS, robila som test a na asi 30 sec sa ukazala slabunka druha ciarka, po uschnuti testu bola iba /. len tak som ho vyskusala podsvietit a tu druhu ciarku bolo vidiet (niekde som citala ze ak je test negativny tak po podsvieteni tam nieje vidiet druha / a na nepouzitych je mozne vidiet len kontrolnu / ) zazili ste nieco podobne neskor s pozitivnym vysledkom? urobili by ste si druhy test pre istotu? (nechcem zbytocne testovat)
Testovat nechces, ale teorie na MK ides riesit...
Podsvietiť? To aj to v návode píšu? 🤔
Ber to tak, že čo má byť, bude aj bez podsvietenia. 🍀
V živote som nepočula, že podsvietením testu niečo vidieť, buď to tam je alebo nie. Veď druhý test nestojí milióny aby si si ho nemohla kúpiť. Alebo si kúp digitálny a ten ti ukáže
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Neskúšaj žiadne "podsvietenia" ... druhá čiarka buď je alebo nie je ... mne sa ukázali "bez podsvietenia" koľajnice hneď v deň očakávanej menštruácie ... lenže ja mám ovuláciu presne v strede cyklu, ak ju máš posunutú, je možné, že test tehotenstvo ešte neukáže ... pokiaľ menštruácia nepríde, otestuj sa za dva, tri dni znova ...