Ahoj, viete mi poradiť, či to mám brat ako pozitívny výsledok? Menstruacia mi mešká 2 dni ale na teste je ta čiarka veľmi slabá :( bojím sa lebo už jeden potrat bol ☹️
Ja to tam kupodivu krásne vidím, držím palce. Otestuj ráno zajtra a pozajtra a porovnaj 🙂
Ano je tam používala som tieto testy toto mi nikdy neukázal kedcsom nebola 🙏❤️
Ja som tiež používala tieto testy. A presne takýto test, ako si odfotila mi teraz odfukuje v postieľke 🍀
Tieto testy sú spoľahlivé... Moja čiarka bola rovnaká a už spí v postielke 🙂 gratulujem 🤩
Ako ste ma potešili❤️ Zajtra zavolám doktorke, kedy mám prísť. Ale myslím, že sa netreba ponáhľať
ja som mala podobny.
ale to som testovala s asi uz dnovym oneskorenim. Nikdy som nemala na den presne ale vzdy zaciatkom mesiaca nejake cca.32 dnove cykly. Poom som robila este dalsi test ten uz bol jasnejsi a potom est etak ten namacaci od in time. Az potom som volala, ked som mala jasne 2 ciarky. Ked povies doktorke, ze mas asi ducha..tak to by som este nevolala.
Mňa tak skoro ani nepozerala. Najskôr ma objednala na 8 tt.
Nestresuj sa, nevieš kedy prebehlo presne oplodnenie a uhniezdenie.
Je to ok. Na potvrdenie tehotenstva sa objednáva okolo 8tt. 4+3 je zbytočne skoro ale to ti určite povedala aj lekárka.
Ahojte. Môžem sa opýtať čo si o tom myslite? Vraj v tých testoch treba ratat do 5 minút výsledky tá druha “čiarka” sa zobrazila asi po 7 minútach. Neviem či je to vôbec čiarka nemám s tým skúsenosť.
@zuzanka151 ja žiadnu čiarku nevidím. Sú to negatívne testy
Jasné že to je ok ani u mňa nič nevideli a bola som pred 2 dňami a už bola krásne vidieť fazuľka 🙂 treba vyčkať 🙂
@mamulik10 a v ktorom si tyzdni?
V tomto tyzdni je normalne ,ze nic nevidela.Ale kedze test krasne silnie urcite je vsetko ok.O tyzden uz bude vidno plodik srdiecko este nemusi byt to az 6tt.
6tt 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
toto je podla mna kanalik, zda sa to sive a nie ruzove (ale fotka moze skreslovat)