Ahojte, viem, že je tu milión diskusií na túto tému, ale mne nechce nájsť ani jednu, tak píšem takto 🙈 včera mi mali prísť moje dni a neprišli, dnes ráno tiež nič, tak mi to nedalo a spravila som si test. Urobila som si in time a pepino, lebo nič iné som doma nemala, z jedného moču, ale nie ranneho.
Neviem, má to vyznam robit test aj zajtra? Nevedela som vydržať.
@marlenka1889 ja už neviem. Normálne som sa zľakla, že sa mi to len zdá. V júli som potratila a tak som s takým strachom išla robiť tie testy. Ale nedalo mi, musela som otestovať. Zmiatlo ma to, lebo stále cítim taký tlak v podbrušku, ako keby mi MS mala prísť
❤️ pozitivny!
Krasne čiarky ❤️
Pozitívnejšie už ani nemozu byt ! Gratulujem
Ten tlak v brušku môže byť normálny prejav tehotenstva, no samozrejme, môže sa spustiť aj MS a bolo by to biochemické tehotenstvo... Samozrejme, prajeme Ti to prvé. Prirodzené a bezproblémové tehotenstvo, a aby si bábätko donosila do konca 🙂
Ďakujem, no v pondelok zavolám lekárovi a poviem mu, skúsim si vypýtať duphaston...veľmi sa bojím, či to tentokrát vyjde
@michaela2000 druhú čiarku tam vidím aj ja
@michaela2000 vidím 😍
@ajsha123 ďakujem aspoň viem že som sa nezbláznila😅ono je od oplodnenia ešte pomerne skoro 9 dni cca myslite že preto je taká slabá?
@michaela2000 gratulujem 💕
@p.j.jacky ďakujeme💋, nebolo síce plánované ani nie v najvysnivanejsom veku ale ak bude budeme ho veľmi ľúbiť
@michaela2000 nie všetko ide podľa plánov a podľa najlepšie situácie . Vseetko dobre 😊
@michaela2000 ak si cca 9 dni po ovu tak je to krásna čiarka 🙂
@ninka99865 áno aj podľa mňa ale včera som si tu čítala o týchto mamatestoch a veľa žien tu písalo že im to hádzalo ducha a nakoniec nic takže teraz naozaj neviem😏
@nikolka5432 niečo tam je ;) testuj o 2 dni znova
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ale veď to je jasný pozitív. Gratulujem