Baby potrebujem radu. MS mi meska uz cez tyzden, no teh.test stale negativny. Zacala som mat vsetky priznaky bolenie podbruska a prsia si citlive. No mam ist k dokt. 10.1. na potvrdenie tehu. Doteraz som mal a len priehladny vytok, vsetko OK ale dnes rano bol svetlohnedy, tak sa bojim, no tym ze tehu nemam potvrdene take neviem co robit. Prosim mate skusenost dakujem sa rady 🙂
Ten vytok moze byt aj uhniezdenie babatka v maternici. Pokial nemáš bolesti tak hned nepanikar, iba sa vystresujes. Podla mna ides k dokymu akurat, lebo keď pojdes skoro tak ani na ultrazvuku este nic neuvidi, maximalne ti zoberie. krv na potvrdenie tehotenstva. Samozrejme ak by bol vytok tmavsi tak chod skor, mozno ti da duphaston na udrzanie. Drzim palce
Podľa mňa je blbosť utekať k doktorovi hneď. MS ti mešká iba týždeň, to by z toho aj tak múdry nebol. A ak je to ešte len teraz zahniezďovanie, tak z toho veľa nebudeš mať, lebo ťa pozve za pár dní zrejme na ďalšiu kontrolu, kde bude hľadať srdiečko... Pokiaľ nemáš bolesti alebo nekrvácaš jasno červenou krvou, tak počkaj. Aj tak je optimálny čas na prvú kontrolu niekde okolo 7-8 tt...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
a preco tak neskoro doki, ja pojdem par dni ked bude meskat, chod skor, niektore baby to zanedbavaju a potom maju spontalny potrat a nechapu, ked ta doktor odbije chod k druhemu, niektory bohuzial nie su dobry odbornici...... ☹