Ahojte .. nikdy by mi nenapadlo že práve ja sem budem písať … ALE ..
keďže neužívam antikoncepciu … raz za čas si preventívne urobím test .. posledné dni som sa nejak necítila vo svojej koži .. tak mi napadlo že si urobím tehu test .. čo čert nechcel čosi sa mi tam zjavilo.. viem že takýchto diskusii je tu určite mnoho .. ako sa baby snažia o bábätko .. tu snaha nebola … takže prvý z ranného mocu (prikladám fotku ) .. druhý som si robila keď som prišla do práce a ten už bol negatívny .. je to planý poplach alebo sa mám obávať ?
(Áno viem že môžem byt tehu pokiaľ mám sex 🤡)
Ak je to pepino, tak takéto čiarky robí aj mužom 😀
Prosím ťa čo je preventívne na robení si testov keď sa nechrániš? Alebo sa chrániš inak len si to nenapísala? Kedy si máš mať ms?
@januska12323 ostáva mi 6dní do Ms ..pointou malo byt že ich preventívne občas spravím preto lebo známe aj pri používaní prezervativu/antikoncepcie zistili že sú tehotné v 3 mesiaci 😊😄
@januska12323 Ale ako som napísala necítila som sa vo svojej koži .. mám posledné dni také bolesti v podbrušku ako pred ms
@p_a tak vydrž ešte týždeň, ale skôr bude chybný.
@glade22 test som si monumentálne robila na základe nejakých príznakov .. bolo mi to poradené .. je xy žien ktoré zistili tehotenstvo pár dní pred Ms .. nic nemožné 😊 dokonca v rodine mame ms aj počas tehotenstva prvé 2 mesiace .. len slabšiu a kratšiu samozrejme ..ako sa hovorí za opýtanie a názor nič nedáš ..
Ak je to 6 dni do MS, tak sa priklanam k chybnemu testu... ako fakt kazdy druhy pepino test ukazuje somariny🙄
@anjelicek26 sranda,v 2 tehu som si robila pepino testy,vzdy ukazali dobre.podla mna sa to deje len posledne roky
Ono aj na tom hornom je duch, len vyrazne slabsi. Ten spodny by sa pri spolahlivom teste povazoval za jednoznacne pozitivny, ale k nespolahlivym neporadim. Mozes kupit lepsi, napr. Livsane vcasny.
Podľa mňa je na oboch duch, na tom z ranného moču výraznejší...
Ako to dopadlo dnes?
hCG zacina stupat po uhniezdeni, co je tak 6-10 dni od ovulacie. Pri trochu skorsej ovulacii a rychlom uhniezdeni ti mozu zacat priznaky a duchovia na citlivych testoch aj niekolko dni pred menstruaciou. Mne napriklad zacali bolesti na 24 den cyklu a zmeny nalady na 22 den cyklu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@p_a Ja tam čiarku vidím. Skús si spraviť jeden zajtra z ranného moču, alebo ešte lepšie pozajtra.
Ináč, pobavilo ma to "preventívne". 😂