chcela by som sa opytat mozem byt tehotna ak mam palenie zahy nevolnost a slabu menstruaciu? tu menstruaciu mam slabu uz asi druhy mesiac. nevolanosti mam asi take 3 mesiace ale robila som si test pred mesiacom a bol negativny bola som aj u gynekkologa. ale asi pred tyzdnom som mala nechraneny pohlavny styk hned tyyzden som dostala menzes ale je slaby.. nwm co mam robit.. ci su to priznaky tehotenstva alebo co
si si ista?... mam aj cistu na pravom vajecniku mam dost stresu pretoze mam pred maturami. chodim len po strankach a hladam co mi vlastne je
@nicol_2207 na 100% ti to povie gynekolog, ale pokial máš cystu a si v strese, tak toto všetko má vplyv na menstruaciu, na jej intenzitu a periodicitu....pre pokoj na duši si sprav test, ale je veľká pravdepodobnosť, že bude negatívny.
partner si dava pozor,,, ale ja som taky bojko... tak si ho asi radsej urobim... dakujem velmi pekne... za radu
@nicol_2207 v pohode 🙂...len do budúcna, ak este nechces zostať tehotná, porozmyslaj nad nejakou antikoncepciou, aby si sa nestresovala kazdy mesiac
asi to bude najlepsie... dakujem krasne 🙂
@cokolada_876 Další nesmysl, zavádění, informace, která může někomu ublížit. I když je ms, je těhu možné, několik měsíců. Upozorňuji na další porušení pravidel stránky. Neuváděj ostatní v omyl.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nicol_2207 nie, nie si tehotná