Mám skúsiť test?

lorrainet
27. nov 2023

Ahojte, som dva roky po vyoperovaní vaječníka z dôvodu endo cysty. Nikdy predtým som nemala pravidelný cyklus, od operácie fungujem na jednom PCOS vaječníku. Cyklus pravidelný, ovuláciu cítim každý mesiac. Podľa gyn dokonalý stav, nič nebráni otehotneniu. Aktuálne sa 4 mesiace snažíme otehotnieť ale bez výsledku. Včera mi skončila menštruácia a dnes som začala jemne krvácať, mám aj mierne bolesti v podbrušku, podobné ako pri ovulácii. Neviem vôbec čo to môže spôsobovať. Prosím o radu. Mám 25 rokov.
Písala som tento text na online gynekologickú poradnu , kde mi povedali, že mám urobiť tehotesnký test o 2-3 dni. Ale neviem, je možné tehotenstvo, ak som styk mala posledný mimo plodných dní a dostala menzes a den po by došlo k uhniezdňovaniu? menzes prišiel presne na čas, mám klasický 28 dńový cyklus. Dnes pocity ako pri chrípke, slabosť, únava a bolesť pŕs je stále výraznejšia.

majamat
27. nov 2023

@lorrainet tazko povedat, sanca je mala, ale teda za to nic nedas, ak urobis test.
urob ho z ranneho mocu a pozor, ak tam bude duch,neber to vazne. v takom pripade otestuj znovu o par dni.

testy vela duchuju a teda zvlast v pripade cyst mozu byt aj lahko pozitivne.

no ktory test, to ti nepoviem, ale kup si ich via,c aby si vedela porovnavat. vsak sa ti este zidu.

tinka_1807
27. nov 2023

@lorrainet Skús si urobiť test. Ak by bol pozitívny a budeš ešte krvácať choď k lekárovi potvrdiť, či to nie je mimomaternicové.

uhnakova
27. nov 2023

možno na teba lezie choroba, to zvykne rozhodiť cyklus a vyvolať kadejaké príznaky. Môže to byť aj endometriózou. Ja mám zrasty na vaječníku a čreve a práve kvôli bolestiam musím byť nepretržite na antikoncepcii. Otehotnela som oba razy prirodzene, ale vždy to trvalo niekoľko mesiacov.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre