Mám silné bolesti brucha a mešká mi menzes. Čo sa to deje?

majka1911
16. dec 2013

Ahojte 🙂 chcela by som sa poradit,alebo ci sa niektora z vas s tymto uz stretla 🙂 takze posledny pohl.styk som mala 19.10,potom som dostala na cas MS, typucke bolesti,trvanie,.. ale potom nasledne nato o dva tyzdne prisli dalsie..ano bola to.menstruacia,mala som silne bolesti,aj krvacanie 5dni... takze teraz som cakala ze sa menstr.dostavi toho 14.12,kedze mam 30dnovy cyklus, ale druhy den mi meskaju,co by som nerobila paniku,le mam dost silne bolesti brucha,paliva bolest,ktora sa druhy den stupnuje,cez den bolest vajecnikov,prsia tiez bolia,aj krize typicke predmenstr.symptomy,len to ze mne to meska a bolest rastie z dna na den...prosim viete mi poradit?este cca 2tyzdne som brala lieky na chudnutie... neviem mozno prechladnutie,tehotna asi nie,ked uz som mala menstruaciu od pohlavneho styku..dokonca 2krat... dakujem za kazdy nazor,radu 🙂

misicka2207
16. dec 2013

Moze to byt tymi tabletkami,ale radsej zbehni k doktorovi..

magdus999
16. dec 2013

v prvom rade choď k lekárovi. Radi by sme ti všetci pomohli, ale my nie sme odborníci, aby ti niekto zle neporadil a ešte viac ti ublíži. Šup-šup zajtra k lekárovi 🙂

katka1981
16. dec 2013

Meska ti jeden den, to nic neznamena. Zivy organizmus citlivy reaguje na vykyvy, ci uz pocasia, prostredia, cohokolvek... Tiez som zazila, ze som vobec nemala ziadne priznaky na MS, a normalne som dostala. Alebo naopak ma tak sialene prsia boleli, a normalne som dostala. Neviem tento rok celkovo moje telo reaguje divne, posledny mesiac, dva ma strasne boli kazdu chvilu hlava, asi z pocasia. Ale zhrniem to. Nikto ti na tuto otazkou s istotou neodpovie, pretoze podla tvojho popisu, by ti ani lekar nestanovil ziadnu diagnozu. Ak by uznal za vhodne, urobi ti hormonalny profil a nieco sa z toho dozvies, ak premyslas ci si tehotna, alebo nie si, to ti zas ziadna z nas nepovie.

lili_mia
16. dec 2013

Mne meškala aj dva týždne a chlap sa na mňa nesmel ani pozrieť, veď čo keby 😀 😀 😀 😀 a nič. Je nepríjemné počasie, môže byť aj tým, aj tými tabletkami podľa toho, čo obsahujú.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre