Ahojte mám 7 dní do ms ale mám nepravidelný cyklus niekedy 36niekedy 30 a tak. Chcem sa spýtať či si mozem zajtra ráno už spraviť test( tehotná byť nechcem) a priateľ sa domna neurobil + v čase ovulky sme mali kondom ale ja som strašný stess človek “čo ak” . Vďaka za odpovede
@janulik198281 tak testovať sa môžeš koľko chceš, len keď máš dostať až za týždeň menzes, plus ani nevieš kedy presne a mali ste ochranu, ....zbytočne. Ale nie sú drahé testy, tak kľudne môžeš aj 3x do týždňa. Ja som sa tak testovala pri bývalom. Každý mesiac mi meškali a ja stále robila testy 😃 a nakoniec keď som povedala, že chcem bábätko, tak hneď na prvý šup aj bolo 🤣 predtým si dával pozor, aj tak som stresovala 🤭
@tosomja robila som dnes ale nie z ranného mocu lebo som doma nemala test tak som išla ráno kúpiť a vyšiel takto čo hovoríš? Je to už po limite a je to značka maybebaby ale vyzerá úplne rovnako ako pepino čo aj mne osobne Duchoval.. ja tam takú maliličku čiarocku úplne tenkú vidím ale len ked sa poriadne zadivam.. tehotná byť nechcem :(((
@janulik198281 tak skús o dva dni. Ale z ranného moču. Tak čo už. Buď sa zmieriť s tým, že tehotná byť môžeš a keď áno, postaraš sa, alebo choď na gyn hneď keď ti bude meškať, nech ti spraví test z krvi a rieš to. Potrat nie je lacná záležitosť. A podľa mňa si každá žena toto raz bude vyčítať. Keď pôjde na potrat. Do budúcna si daj predpísať antikoncepciu.
@janulik198281 ak mas pepino testy robia duchov tiez som mala pozitívny a nie som tehotná.
@dadka128 ja som kupovala maybebaby a vnútri bol test úplne rovnaký ako pepino čiže len zmenili obal …
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@janulik198281 ak ste mali ochranu, a v nej ostalo to co malo nemáš dôvod panikáriť.. a zbytočne spravený test pockaj na ms ci ti pride