Ahojte, poslednú menštruáciu som mala 13.10 - trvala asi týždeň. Už asi tyždeň očakavam menštruáciu (nemam pravidelný cyklus, lebo ešte dojčím, ale chodí mi tak mesiac od poslednej). Dnes som mala hnedé špinenie na toaletnom papieri ale len 2x pri utretí a pod bruškom, na striedačku s krížami ma pobolieva dva dni. O bábo sa nesnažíme, ale s manželom sa nám takto podarili dve krásne deti, takže šanca tam určite je. Nechcem si však zbytočne robiť test, preto chcem aj nestranný názor, či by ste ešte počkali/prípadne už robili test. Ďakujem za názor 🙂
@bibssli asi počkám, ja som totiž nikdy pred MS špinenie nemala a aj bolesť pred MS som mávala možno tak pred prvým tehotenstvom, preto ma to prekvapilo.
Ak máte pocit že je niečo inak možno intuícia testom nič nepokazíte a budete kľudná ak máte pocit že môžete byť tehu 🙂
My sme sa snažili tam som radšej vždy počkala aby som sa nesklamala zbytočne
Ja neviem tie testy stoja par eur to fakt nie je zbytocne aj keby bol neg
@vanilkovazmrzka maš pravdu. Zajtra pôjdem kúpiť test, ak nepríde ráno MS. Veď aj ja som zvedavá, že ako, ale skôr mi išlo o to, že merať 30km cestu s deťmi do 2,5r sa mi nechcelo.😀 A povedala som si, že ak budú ženy názoru “ ešte skoro testovať “, tak budem ešte čakať.
Daj potom vediet, ze co ti vyslo
@sweet20 jasné😎
To mas drogerku az 30km? Objednaj si z online lekarne, toto meni situaciu :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak nemáte pravidelný cyklus počkajte ešte 2-3 dni
Ak nepríde a budete mať priznaky skúste test
Z mojej skúsenosti aj špinenia slabého sa do dňa alebo 2 rozbehla ms no nemusí je tam buď alebo