Ahojte baby. Dnes som mala dostať menzes, no mám len veľmi slabučké ružovkasto - hnedkasté špinenie a to len na papieri. Viem, že sa Vám to bude zdať ešte skoro, no ja mám úplne pravidelný cyklus. Menzes mi dokonca chodí na hodinu presne a teraz len to špinenie. Zajtra som si chcela ísť zobrať recept na antikoncepciu, no keďže som nedostala menzes, tak neviem či si mám kúpiť najprv test a potom ísť k doktorke, alebo hneď ísť k doktorke. Vopred ďakujem za Vaše odpovede.
@hviezdicka111 aj ja mam lenivu menstruaciu,kym sa rozbehne tak jej to trva..
@veronika0909 pockala by som par dni,podla mna to bude v pohode
@veronika0909 k doktorke na potvrdenie tehotenstva pojdes uplne zbytocne, max. ti vezme krv a kvoli tomu by som ozaj nesla, testom naopak urcite nic nepokazis....
Presne, môže sa ti menštruácia ešte iba rozbiehať a o hodinu - dve už môže byť situácia úplne iná.
@veronika0909 ak sa nerozbehne, potom skus testovat 🙂
Preboha to čo sú to tu dnes za otázky???to ozaj potrebujete konzultovať takéto rozhodnutia na koňovi??? Prva otázka doktora by bola- Robili ste si test?
..........zajtra sa spytas, ci si mas utriet intimne partie po velkej potrebe obycajnym papierom, vlhcenym alebo pouzit bidet...a za tyzden ci si mas streknut vodicku od Bvlgari alebo Chloe..........
@awalancha3 nie, najblizsie tu bude tema: bola som u dr, ale nic nebolo na sone vidiet 😀
@veronika0909 recept pocka,ty si kup test a ak nic,len to,co popisujes,tak na 4.-5.den od datumu ocakavanej ms si sprav test,uz by mal byt pozitivny,ak si tehu. Az potom,zavolaj dr.,co je vo veci a ona ti uz termin da. Taky,aby mohla potvrdit ci vyvratit tehu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@veronika0909 a co ak sa ti ms rozbehne? 😀 ja som mala xkrat prvy den len spinenie a dalej normalnu menstruaciu...