Mám si spraviť test?

17. apr 2022

Ahojte.
Predvčerom mi skončila menštruácia , ktorá trvala a bola taká ako vždy. Pred príchodom meškala jeden deň a vyšiel mi pozitívny test. Keď došla, už som to neriešila. Biochemické, bohužiaľ dosť bežné. No ešte stále mám divne nafuknuté brucho, naliate a veľmi citlivé prsia (až tak, že sa v noci budím).
Mám podľa vás skúsiť znova test alebo len odozvuky?

katie253
17. apr 2022

Skús spraviť rovnakej značky a porovnaj, či je silnejší alebo slabne.

55kvetinka55
17. apr 2022

Vyskusaj ved za to nič nedáš a budeš vedieť na com si😊drzim palce a daj vedieť ako si dopadla🙏

martinka13
17. apr 2022

Vyskúšaj. Niektoré ženy mávajú aj niekoľko cyklov počas tehotenstva.

autor
17. apr 2022

Áno mohlo to byť aj biochemické a pocity mám ešte z menštruácie alebo zostatkové hcg ale viem, že niektoré ženy majú normálnu menštruáciu aj počas 😊 Takže naozaj najlepšie bude skúsiť rovnaký test, ktorý mi vyšiel pozit.a pozrieť sa či ešte sú // prípadne či sú silnejšie 😊 V stredu dám vedieť

nevenka
18. apr 2022

Ja si meriam bazalnu teplotu. Ked mi pred MS klesne, je to 100%, ze nie som tehotna. Napriklad z 36,85 na 36,5 a v ten den dostanem MS. Ak po MS mam stale nizku teplotu, aj ked by pocity boli akekolvek, tehotenstvo to nie je. Jedna baba na nejakom ceskom fore, mala vysoku bazalnu teplotu pocas MS, aj tyzden po MS. Menstruaciu mala riadne silnu. Tak jej to nedalo a spravila si test a jasne 2 ciarky, silneli jej potom a bolo z toho normalne tehotenstvo. Ale toto som takto na fore zaregistrovala len raz.
Treba spravit test a uvidis. Drzim palce.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre