Mám si skúsiť urobiť test?

olivia2001
25. mar 2024

Ahojte, prosim zeny mam cca 7dni do MS ovu neviem kedy mam kezde mam rozhadzany cyklus ale viem ze neni tak ako by mal bit asi ho mam par dni po Ms kedze ma vtedy boleli vajecniky myslite ze by mi test ukazal uz tehu ? Dnes mi je hrozneee na zaludok zle a ine ako tehu ma nenapadlo 😫🖐

luteam
25. mar 2024

@olivia2001 podla mna prilis skoro zle ti moze byt aj z niecoho ineho a zbytocne budes smutna ak sa teda snazite o babo

olivia2001
autor
25. mar 2024

@luteam nesnazíme sa ale ani nechránime🤣 bud alebo.

veronika0310
25. mar 2024

@olivia2001 myslím že je ešte skoro, aj keď človek nikdy nevie. Tehotenstvo ti potvrdí test a následne doktor, ale na testovanie je podľa mna ešte skoro. Takze skús počkať do dňa očakávanej ms a keď nepride testnut

olivia2001
autor
25. mar 2024

@veronika0310 pri oboch tehu mi test ukazal 3dni do Ms ale pockam 🙏

veronika0310
25. mar 2024

@olivia2001 silno držím palce, nech to dopadne ako si praješ❤️

13uzivatelka11
25. mar 2024

Kebyže ti je zle z toho, že si tehotná, tak aj test by ti už podľa mňa aj niečo ukázal, keďže za nevoľnosti môže zvýšené hcg a hormóny. 🤷‍♀️

veronika0310
25. mar 2024

@13uzivatelka11 mohol ale nemusí, tiež som pri dcére mala príznaky ale test pred ms mi neukázal nič, až v deň očakávanej ms tam bol slabý duch a potom silnel takze nemusí to tak.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre