Dobry den viem ze to na tuto stranku asi nepatri kedze tu vsetci tehotenstvo beru pozitivne ale uz dve hodiny hladam nejake solidne forum s rozumnymi ludmi. Stalo sa ze sa priatel do mna urobil 3dni pred menstruaciou a ja som najprv myslela ze to nevadi ved ovulacia je v strede cyklu ale cim viac clankov citam tym som nervoznejsia. Prosim poradte mi niekto ci si mam ist kupit tabletku PO alebo nie. Odvtedy presiel iba den a cyklus mam pravidelny iba ovulaciu som si presne nesledovala poslednych par mesiacov. Dakujem
tehu? podľa mňa nie.
@es2222 zavisi od toho,aky mas cyklus,ci si ho nemala niecim poposuvany.. Ja som tak mala-poposuvany noredisteronom a aj chodil vselijak +/- 5 dni.. Davali sme si pozor a toase pozor uz oslavilo 5rockov..alr nam to neprekazalo,bol v plane,akurat o par mesiacov neskor..tak som akurat skor kocikovala.. Tiez som otehu tak asi 3dni pred ocakavanou ms.. Len ty asi este babo nechces..ta tableta po ma strasne vela hormonov,vraj nic moc..mna od toho sama lekarnicka odhovarala,nastastie sa vtedy nic nestalo,lebo nakoniec sa mi otvorili oci a po nehakpl case sa s byvalym rozisla..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@es2222 pre svoj pokoj si kup tabletku po 🙂 a skus si aspon merat bazalnu teplotu alebo sleduj ovulku, aby sa nestala nehoda 🙂