Ahojte🙂
S manželom roky praktizujeme prerušovanú súlož a doteraz sa nič nestalo - manžel sa vždy dokončí rukou.
Minulý mesiac som mala ovuláciu na 18. deň cyklu (potvrdené lekárom) ale teraz mi to aplikacia ukazovala na nedeľu - 16. deň cyklu. Styk sme mali v piatok - 14. deň a v sobotu 15. deň bez ochrany ale s tým, že sa dokončil rukou. Včera na 18. deň cyklu keď som mala byť už vraj po ovulácií, sme mali tiež nechránený styk kde ho vytiahol a hneď odišiel nemusel sa dokončovať. Hneď nato sme mali ďaľší styk ale už sa nedokončil.
Teraz som si neistá jednak kvôli tomu, že odišiel hneď bez dokončovania a keďže bolo 2.kolo. No mala som byť už po ovulácií.
Aké sú podľa vás šance?
Bez dokončenia znamená čo? Že sa dokončil v tebe, či ho prešla chuť? Alebo išiel do kúpeľne sa dokončiť? Veď ste manželia, čo sa ho nespýtaš narovinu kde nechal spermie? 🤣
Keď ti to teraz bude vŕtať v hlave. V každom prípade, vždy môžeš otehotnieť.
Ake su sance? Je to 50na50. Bud tehotna si alebo nie si. Nic medzi 😄😄😄
@tosomja Ono my pri prerušovanom fungujeme na princípe , že po čase prestaneme a prejdeme len na ústa alebo ruky - kde sa aj dokončí😁 . Teraz sme nestihli žiadne ústa a ruky lebo pri sexe zrazu prestal, vytiahol a spravil sa. Toto bolo za dlhé roky prvý krát a hneď nato sme si dali ďaľšie kolo tak preto som trocha na pochybách. No bolo to 18. deň cyklu, minulý cyklus som v ten deň mala ovuláciu ale teraz som mala mať skôr tak neviem. Nesledujem sa.
Zas nič by sa nestalo kebyže keby😁 Tešili by sme sa. Len sme neplánovali😁
Ja si myslim ze tehotna nebudes ak sa nedokoncil do teba.
Kvapka lasky - sup do googla a hned ti bude jasne 🙂
Podľa aplikácie sa neriad kedy môžeš mať ovu
Keďže ho dal do teba po ejakulácii je šanca...
Veľké riziko
Tak potom čo riešiš? Bude meškať, urobíš test. Buď to nechal v tebe, alebo nie. Nič medzi.
Ja som nikdy nesledovala, či som pred menzesom, či po, či mám ovuláciu.
Povedala som teraz "môžeš" a hneď na prvýkrát sa podarilo. Trikrát. Náhoda, ja viem, ale hneď som vedela, že to aj vyšlo.
Nehnevaj sa mne len príde nechutne lebo to extrémne opisuješ čo robíte stačí to nejako jednoducho 😂😂a šance sú 50 na 50 buď alebo
@mimi_lali V pohode veď netreba to čítať alebo vyjadrovať sa keď sa ti to nepozdáva😂 bolo to pre tých, ktoré to “znesú” 😂
Ono je to viac menej nenápadný nadpis keby tam je nadpis môj priateľ sa dorába rukou alebo sa dokončujeme pusou tak to ani nečítam 😂
@mimi_lali Je mi celkom ľúto , že z príspevku ti ostalo len toto😂 Asi treba čítať s porozumením alebo viac komunikovať a byť otvorený k témam 😂 ale tak každý je iný, neberiem ti to.
Ja pri čítaní niektorých diskusií naozaj nechápem jednoduchosti niektorých ľudí. Tak keď dieťa chcem, tak sa nechránim a čakám, kedy sa podarí. Keď dieťa nechcem, tak sa patrične chránim a nemusím zakladať témy, kde je odpoveď už vopred jasná, že je to 50:50 , pokiaľ tu ovšem nieje žena, ktorá má doma vešteckú guľu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
veľké