Zdravím. Včera som mal pohlavný styk s frajerkou a mali sme nechránený sex a však aj keď som ho tam nedal cely ani sa do nej neurobil ani nič neušlo dal som jej tam len kusok a predtým som jej len jej ho o ňu šuchal.. dnes poobede sa frajerka sťažovala že z nej niečo vytekalo a že jej nechutilo ani jest a že ju raz aj naplo a boli ju teraz spodok myslím tam dole rozkrok a stehna inak nič len na toto si myslím že to je normálne ale môže mat príznaky hneď? A aj keď sme dnes síce neskoro zistili že ma dni kedy je najplodnejšía.. prosím a ďakujem vo pred za rady a názory .. snáď sa to vysvetli keďže pondelok by mala mat menštruáciu, mám 17 a mama by ma zabila a frajeku jej mama tiež...
@samuel0900 Nie, prve priznaky moze mat najskor tak 6 tyzdnov po otehotneni. Aj keby vcera otehotnela, oplodnemu vajicku trva tak 10 dni, kym doputuje do maternice a uhniezdi sa. Neboj sa, tehotna nie je, ale nabuduce za zaobstarajte radsej ochranu.
@belllinka ďakujem za odpoved, a keď dostane menštruáciu tak môžem byt na 100% vklude?
@samuel0900 jasne, ak dostane, mozes byt v klude a hlavne kup tie kondomy 😉
@belllinka jasne, ďakujem za radu
Kupit kondomy a tvoja frajerka ma na stehnach svalovicu z toho ako mala nohy "v novom uhle" ostatne je cisto psychika... Ale pre istotu nam daj vediet o 3 mesiace 😊
Ak bude mať v pondelok menštruáciu, tak včera určite nemala plodné dni. Tá je cca 12-16 dní po ovulácií. Odporúčam neriadiť sa kalendárom čo sa týka plodných a neplodnych dní. Aby sa vo svojom tele vyznala, sú rôzne spôsoby sebapozorovania príznakov ovulácie. Začať sa dá napríklad na stránke lpp.sk
Ak pred par tyzdnami do nej len tak trosku nedaval aj niekto iny a nesuchal ...,...tak potom to nie je priznak tehotenstva.
@samuel0900 kľud. Nie je to také jednoduché. Určite ale používajte ochranu. Vždy lepšie ako to potom ľutovať a riešiť pri najhoršom potraty. Inak som si teraz tak uvedomila, že zjavne sa sexuálnej výchove venuje v škole veľmi málo priestoru. Táto téma sa zvyčajne (česť výnimkám) len tak prefrčí, lebo učiteľka sa červená, puberťáci sa rehocú, potom ich rozdelia na baby a chalanov, aby sa mohli rozdať tampóny a kondómy. Niekde je v našom systéme chyba. Vyhľadávame potom pochybné info na fórach. Pozri si nejakú náučnejšiu literatúru. A to si teraz nerobím srandu, ani to nijako nezľahčujem. Good luck!
Milujem tieto príspevky. Keep posting... 🤣🤣🤣
@samuel0900 AK mala skutocne teraz plodne dni, tak to co z nej vytekalo mohol byt prave plodny hlien, je to normalne.
Co ale vobec nedava zmysel je, ze vcera mala najplodnejsie dni a v pondelok ma dostat menstruaciu. V pripade, ze ste naozaj pocitali dobre, tak potom ma strasne kratky cyklus alebo extremne kratku lutealnu fazu a to nie je v poriadku.
A po dalsie - najprv si radsej nastudujte poriadne ako funguje zenske telo, cyklus, atd. a potom vam bude viac veci a situacii jasnych a nebudete sa stresovat neopravnene. A samozrejme - ak nechcete mat teraz dieta, tak sa vzdy pri styku chrante! Bez ohladu na to ci "jej davas dnu kusok ci cely". Usetrite si zbytocne stresy a ukazete ze ste zodpovedni.
Wtf nemal si ho tam ani celý? Čo si ju jebal len so špičkou? Tak to bieda a tomuto nerozumiem, že nemal som ho tam celý... A frajerka si to len vsugeruje tie príznaky...
Och ako prepáčte, no ja som sa na tomto teda pobavila. Deti sú zjavne dlho doma a podaktorým fakt chýba sexuálna výchova
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@samuel0900 zlatko 😂 mozem ta na 100% ubezpecit, ze sa nic nestalo... chod sa kludne ucit do skoly