Ahojte dievcata, potrebovala by som poradit, cyklus mam pravidelny 27 dnovy, pouzivam appku na zistenie plodnych dni, teraz v nedelu 7.7. nam vychadzala zrejme ovulacia. Snazili sme sa v utorok a v sobotu (2.7. a 6.7.). ovulaciu som nikdy predtym nejak zvlast nepocitovala, takze neviem s urcitostou ci som ju mala az v nedelu. V nedelu na obed na mna prisla taka unava ze som zaspala asi na dve hodiny, dnes ma boli trosku brucho ako keby som mala dostat mrchu, ta mi vychadza az 21.7. myslite si ze mozem byt tehotna, kedy by ste si robili najskor testik? a ake mate skusenosti, tie co mavate ako tak pravidelny cyklus, dalo sa spoliehat na termin ovulacie, alebo vam skakala rozne? testovat sa mi ju moc nechce... :/ dakujem,
Ved ešte len dva dni od sexu prešlo a ty si už ospala? Počkaj aspoň do toho 21.7 a vtedy testuj. Urcite skôr ako 10 dni po snažení ti ani veštica neprezradí, ci sa zadarilo.
@pantina007 rozhodne treba cakat do meskania ms, testovat az ked bude meskat, mozes byt aj nemusis, ale aj tak si myslim, ze to riesis skoro.
hej len myslela som ze mozno som mohla mat skor ovulaciu a otehotniet este minuly tyzden tym padom alebo tak 🙂 ale hej asi viem ze musim cakat, len tazko vydrzat tak dlho 🙂
@pantina007
Vieš, stále môžeš mať pravidelný cyklus, no ovulácia nemusí byť podľa appky presne v strede, lebo môžeš mať kratšiu alebo dlhšiu lutealnu fázu cyklu, než s akou počíta appka.
A za druhé, že ak si mala doteraz všetko pravidelne, raz môže nastať výkyv a zase môže ísť všetko pravidelne.
Ja som tiež mala všetko pravidelné a predsa sa nedarilo otehotnieť. Tak som išla na laparku, že či mám prechodné vajcovody. Ale tam sa treba objednať a robí sa to v určitej fáze cyklu a tiež dopredu vyšetrenia. A ja just v ten mesiac krámy 7 dní, čo inak roky rokúce 5 dní a ovulácia bum na 11 deň, čo vždy bola 14 deň.
A potom zase dlhé časy všetko po starom, pravidelne.
1. tehotna mozes byt ked sexujes 😃🙈
2. mne zacinalo plodne obdobie 12steho a akurat sa nam aj na 1x zadarilo, pritom to tak nahodne vyslo 🙂
3. testovala som 8dni po a uz mi ukazalo ciarky, na 10ty den uz take riadne kolajnice a treti test som robila v den ked som mala dost menzes a ten mi to len potvrdil
4. pochybujem ze tak skoro citis priznak ako ospalost, mozes pocitovat pichanie v podbrusku pri uhniezdovani. Niektorym ukaze aj 6dni po ale to som ja netestovala, pockala som. Niekomu vsak neukaze ani po tom ako nepride mrcha, alebo len ducha, je to rozne.
@miriam439 no sak to, staci ze trosku stres alebo nieco a uz sa poposuva
Ono je to velmi individualne. Mna strasili aky problem budem mat otehotniet ked som 12rokov brala hak bez prestavky. 3roky hak neberiem, cyklus mi nabehol pravidelny alo hodinky 28dni, ci stres ci nestres, ovulka pravidelna tiez, to hned som vedela, biely husty hlien na nohavickach a v case uvolnovania vajicka pichanie. Otehotnela som na prvy pokus.
@sajuri257 6 rokov berem hak .... hned prvi mesiac ani nevieme ako sa zadarilo a to sme mali ubehany mesiac a spali sme spolu 1 krat ...... po 5 tyznoch kukam do kalendara ze reku mrcha mala prist ale sak prvi kesiac bez hak asi to bude isty cas chodit ako sa jej zachce no a o 7tyznov 2 ciarky fialove 😁😁😁😁
@00kvetinka00 😄 hovorim ze je to velmi individualne, znama je pohodacka, ziadny stres, z bicoho si nerobi hlavu, hak ziadna, obaja v poriadku a snazili sa rok, uz boli nervozni, nastastie sa zadarilo. Ja som zase nervacka, stresova praca, posledny rok celkovo divocina v kazdej oblasti a vidis. Prajem kazdej aby to mala tak. Ale tak asi musi sadnut aj chemia medzi partnermi.
@00kvetinka00 inak tiez tak, divoke obdobie, na sex tiez nebol cas a po takej dobrej hadke hop sup a cicuska je na ceste 🤗🎀
@sajuri257 mi ze sak visad hak .... nebudeme nic riesit ... ja ze co ak sa nam zadari .....( teraz nie ze totu niekto zle pochopi) ... partner ze co robym stres sak vsetci v okoli sa snazia rok a nic preco prave mi by sme mali jadnym supom mat babo 😁😁😁 a veru mala som pravdu ..... ja mam pracu s ludmi 12 hodin dakedy ocuvat vie cloveka vicerpat a nieco ako babo riesit nebol cas proste tabletky sa visadili a ze nic sa riesit nebude hned som mu povedala ak zacnem pocitat nech mi schova kalendar 😁 len som sa rano zobudila reku mrcha nechodi nezda sa mi to
Teraz máš ešte strašne skoro na test, treba počkať či príde ms alebo nie a potom poprípade testovať, inak to moc nemá zmysel
ako tak ma usilovne "pracujeme" na babatku cely mesiac, manzelovi ani nehovorim kedy mam alebo nemam plodne dni, to si ja len pozriem ked si zaznacujem do appky kramiky 🙂 tak teda budem musiet mysliet na nieco ine aby som do toho 21. vydrzala 🙂
Podľa mňa ešte veľmi skoro na test,,,aj na príznaky,,keď tak sa otestuj v deň kedy máš dostať mrchu,alebo 2 dni predtým ,,držím palce..
@frejaa negativny
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@pantina007 podľa man najelspwi si robiť tesz keď ti bude týždeň až 2 meškať potom už vieš na isto ci si alebo nie si tehu....