Ahoj baby potrebovala bi som poradiť vibrala som si danu asi vo februári mala som poslednú menštruáciu 6.2.2023 teraz mi meškala tento mesiac nedostala som ju bola som u gynekológa že vraj nevidno tam nic vzal mi krv povedal že nie som tehotná ale mám príznaky na tehotenstvo tak neviem že čo mohli bi ste poradiť ?
@zanetabila môžu to byť aj príznaky že prichádza menštruácia. Pokiaľ si nie si istá, urob si test.
@zanetabila sama si si vybrala danu? A keď neveríš gynekológovi, nám budeš veriť?
Telo sa dáva dokopy po hormonálnej stránke.
@stellarstar ďakujem môže bit že som schudla kôli tomu?
@tosomja doktor mi vibral
😭😭😭🙈
@zanetabila Meškanie menštruácie môže byť spôsobené prudkým schudnutím, či pribratím, chorobou, vysadením antikoncepcie.
Ak ti gynekológ urobil sono, nič tam nevidel, dokonca ani krvné testy boli negatívne, tak tehotná nie si.
Dal ti nejaké lieky, či vyvolávačku?
@zanetabila pokiaľ ti dr povedal, že nie si tehotná tak nebudeš. Po antikoncepcii sa musí dať telo dokopy. Preto môžeš mať nejaké príznaky, no ako dr povedal tak nie si. Či myslíš, že tu máme vešteckú guľu a vidíme viac ako doktor?
@bylinka25 práve že nič povedal žiadni zápal tam nevidno
A to si sa namiesto testu vybrala hneď ku gynekológovi?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zanetabila ja bY mohla poradiť tie I vymeniť za Y a za druhé meškať ti môže kvôli tomu že sa ti organizmus po HAK dáva dokopy