Mám pozitivny test ?
@martinka00623 áno 🙂 gratulujem ❤️
Ano vyzera pozitivny 🤞
Tu uz lepsie vidieť
Nepochybne pozitívny.. 🙂👌🏻
@riderka1 ďakujem ....objednam sa k dr . Už sa bojim pretoze v july som potratila a nechcem to znova zazit ... poradite vitaminy pre tehotne ?
@martinka00623 hlavne kyselinu listovú hneď nasadiť 🙂
@dzejsik môže byt aj acudum folicum ?
@martinka00623 pravdaže, to je to isté, len kys. listová je slovensky
@martinka00623 gratulujem 🙂 riešil s tebou doktor niečo po potrate? Ak nie, tak isto trvaj na odbere hormónov, najmä progesterón, čo najskôr, ak by bolo treba dodávať. Môj to automaticky kontroluje na každej poradni, po MA beriem progesterón (utrogestan) vždy od ovulácie, ale viem, že nie všetci tak robia - niektorí doktori až po viacerých potratoch riešia.
@martinka00623 ja beriem Femibion
Odporúčam Femibion. Brala som ho pred tehotenstvom aj počas tehotenstva.
@any_soj nechce to riesit moj dr . Vždy mi vravel ze sa nemam bať , že viem otehotnieť .. iba aspon po 3 potratoch by to riesil ... jedine co mi vie nasadit je duphaston aby sa babo udrzalo ...
@marianna_peskova áno v pondelok si kúpim femibion
@martinka00623 ano gratulujem 🥳
Poslala svoj tehotensky test svojej teta ... a ona mi napisala ze aj ona mala takyto test ze druha ciarka bola slaba a potratila pretoze je slaby plod ... takze som sa velmi vystrasila bojim sa nechcem zase potratit
Ja si myslim ze mam este malicky plod preto ukaze len taku slabu ciarku ... prosim mate stym niekto skusenosti
@martinka00623 takato moja slaba ciarka tu teraz lezi vedla mna. Meska ti uz menzes?
@lucilaines dnes je 31 Dc a nemam pravidelny menzes ... takze naozaj neviem ... napr. Minuly mesiac som mala 38 Dc pred tym 26 Dc takze vseliako
@lucilaines ďakujem upokojili Ste ma 😍
@martinka00623 ako píšeš nižšie o slabej ciarke - neboj sa, čiarka je vždy na začiatku slabá, ak sa testuje okolo cakanej ms.
Ahojte prosim su normalne ze mam akoby ms bolesti ... nie su az tak silne ale bojim sa ... tiez mam vela bieleho vytoku nohavicky mam vzdy mokre ... vzdy si pozeram ze ci nahodou nekrvacam ...
@martinka00623 biely výtok je normálny, ak by boli silnejšie bolesti, volať k doktorke, ale také poslabšie sú ok
@dzejsik ano nie su silne bolesti ...ale vytoku mam vela ... vzdy mam mokre nohavicky
Mám otázku môzem uzivat magnezium s tehotenskymi vitaminmi ?
@martinka00623 treba sa poradiť s lekárom ohľadom množstva magnézia
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@martinka00623 myslím že áno🙂