Mám pozitívne hCG

26. okt 2022

Dobrý deň. Včera som bola u gynekológa, spravil mi vyšetrenia. Povedal, že som už po ovulácii čo by aj sedelo keďže som ovuláciu cítila. Okrem toho bolo všetko v poriadku. Zobral mi aj krv a dnes mi volali, že mám pozitívne hcg. Kúpila som si tehotenský test ten však vyšiel negatívne. Môže to byť i napriek tomu tehotenstvo?
Počítala som, že ak by som náhodou bola tehotná, teraz som len v 3.týždni.
Bohužiaľ som sa to sestričky spýtať nestihla, keďže ma hneď zložila.. Vopred ďakujem za každú radu.

a_alexandra_a
26. okt 2022

A to ti len povedala že máš pozitívne hcg a zložila? Nepovedala či, resp. kedy máš prísť? AK nemáš žiadne info, tak jej zavolaj a popýtaj sa čo treba

autor
26. okt 2022

Povedala mi, že mám pozitívne hcg a všetko je v poriadku ak by som mala ťažkosti mám prísť, s tým zložila. Nestihla som ani spracovať informáciu úprimne povedané.. Snažila som sa jej volať späť ale nedvíhajú. Budem sa snažiť i naďalej len som sa chcela zatiaľ podeliť či sa s tým niekto nestretol

a_alexandra_a
26. okt 2022

Tak ešte počkaj a keď ti nepríde menštruácia, tak zavolaj a objednaj sa na prvú kontrolu 🙂 Držím palce a gratulujem

cervenaruza123
26. okt 2022

Pokial mas v krvi hcg, tak to moze byt zacinajuce tehotenstvo, ale viac ti ani lekari nebudu vediet povedat, kym neprejde nejaky cas. V 5. tyzdni sa uz da nieco vidiet v maternici, dovtedy mozu len predpokladat, ze je v krvi hcg, tak moze to byt tehotenstvo. Ale hcg moze byt zvysene castejsie, no zavisi aka hladina je samozrejme. Zial len cakat ostava, je to to najotravnejsie cakanie, ked clovek nevie. Ja som bola v 6. tyzdni v nemocnici a nevedeli sa lekari zhodnut ci som tehotna, ci nie, ci je to mimomaternicove, ci zacinajuci potrat, ci to nie je nic... A to bol 6. tyzden. Hcg bolo, nieco v maternici videli, ale nevedeli, ci to nemoze byt cysta alebo co, kym sa po par dnoch neukazal nejaky disk ci co, co uz potom vedeli, ze ano, nie ej to cysta, ale vyvijajuci sa plod.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre