Mám pocit, že som tehotná. Stretli ste sa s tým?

mery97
9. feb 2020

Ahojte 🙂 Mám taký problém. Som tri mesiace po pôrode. S manželom si dávame pozor pri styku no aj tak mám pocit že som v Tom. Včera som mala dostať MS no už vyše týždňa zvraciam. Býva mi hrozne zle. A to ja nikdy nezvraciam iba keď som tehotná bola inak nie. Tak som si urobila v stredu test a bola tam slabulinka druhá čiarka. No v piatok a v sobotu tam už nebolo vôbec nič. A MS stále neprišla no mám neskutočne bolesti ako keby som išla dostať každú chvíľu. Ďakujem ❤️

pribinak
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dzejsik
9. feb 2020

@mery97 moze byt este rozhadzany cyklus tak kratko po porode ak uz druhy raz test nic neukazal

katarinka89
9. feb 2020

@mery97 mozno biochemicke

mery97
autor
9. feb 2020

@dzejsik neviem hneď po sestonedeli som dostala a úplne krásne sedem dní a aj druhý krát tak. Prišli kedy mali aj odisli 🙂 ale to zvracanie 😣😣

mery97
autor
9. feb 2020

@katarinka89 to má ani nenapadlo no tak asi je to možné teda 🙈

katarinka89
9. feb 2020

@mery97 no pokial bol test pozitivny- // hoci jedna slabsia, tehotna si urcite bola. Mozno by som skusila urobit rano test a ak bude negativny, tak asi bio...no zajdi k lekarovi ak by nedorazili- aby sa ti nieco nestalo

mery97
autor
9. feb 2020

@katarinka89 čo by sa mohlo? 🙈 Veď nemám žiadny objednala som. A hej pôjdem v utorok teda ak nedostanem

katarinka89
9. feb 2020

@mery97 pokial si bola tehu a nedorazi ms- tak bude nutne kyret- pokial sa teda nevycistis sama....toto som myslela

mery97
autor
9. feb 2020

@katarinka89 ah jaj tak dúfam že to bude v pohode 🙈 uvidím v utorok ak nedorazí 😕

cokolada_876
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
xeninkaa
11. feb 2020

Si tehu?

mery97
autor
12. feb 2020

@xeninkaa nie.... :/ Včera vedec som dostala a u doktora bolo všetko v poriadku

xeninkaa
12. feb 2020

Ja tiež niesom tehu na šťastie ráno som dostala krámy mi uz mame 1 ročnú dcerku skoro podarí sa nabudúce nemysli na to a vtedy príde uvidíš aj nám tak bolo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre