Ahojte baby. Pred tyzdnom sme mali s muzom sex (planujeme babatko) den pred ovulaciou.
Od dna ovulky mam nafuknute brucho. Nemenila som jedalnicek, ba mali sme smrt v rodine takze nemam ani chut jest. Pred tym som nikdy take nieco nemala. Menzes pravidelny.
Prosim mal niekto take pociatocne priznaky ?
Samozrejme je mi jasne ze tehotenske priznaky by prisli neskor.
Ide mi len o vase skusenosti.
Dakujem vopred
tak ja som cítila že som otehotnela už týždeň po ovu, pretože ma začala popichávať maternica (To som si pamatala z predošlých tehu). mala som prsia ako dve bolavé skaly a chytala ma šialená únava. 🙂
ale to nafuknute bruško, to môže byť skor tymi okolnostami :( uprimnú sústrasť.
taketo haluze v hlave - namyslacky - som mala ako pubertiacka, ktora sa bala, ze otehotnela..... zalezi na tom? nijak tvoje telo neovplyvnime.. prestan si namyslat veci a jednoducho si pockaj, ked bude meskat PMS a sprav test 🙂 falosne nadeje davat ti nepomozu, akurat sa len sklames ked to zas nevyjde.
@cyberk Mas uplnu pravdu, riesim kraviny zbytocne skoro.
To ze prve mozne tehotenstvo clovek berie uplne inak..
ja som na 5dpo citila pichanie v podbrusku..od 6-9dpo dost bolestive prsia a palenie zahy… na 12dpo vysiela na teste slaba ciarka 🙂
Tak u mňa je to iné ja som týždeň pred ms cítila že sa niečo vomne deje bolo mi zle začala ma bolieť hlava , to trvalo tak 1-2 dní potom nič prišli príznaky na ms bolesť brucha iba a v deň ms mi ukázal test ducha dovtedy nič testy skoro biele ale ja som vedela že to niečo znamená aj keď sú biele a mešká mi zatiaľ iba 4 dní ale hcg mi potvrdilo že som tehotná 🙂
Keď ste mali v rodine smrť, tak keď ti nechutilo jesť to akože na sex ste mali chuť????😂 Či ako ja nechápem nechcem byť zlá, ani hnusná nič v zlom. Každopádne prajem úprimnú sústrasť.
A teraz k tvojej otázke,presne týždeň od ovulácii som mala nafúknuté brucho, boleli ma prsníky a mala také mierne kŕče.👈
Urob si test keď ti bude meškať
držím palce ❤️🥰..........
@alina765 Nie zlatko, smrt v rodine prisla o 2 dni.
Aha chápem zomrel ti niekto blízki? Prajem veľa sil, a dať tomu čas ono to príde samo.
Viem aké to je si nahovárať príznaky každopádne držím palce, a nek sa podarí ❤️❤️.
@alina765 Ano zomrel niekto velmi blizky, je to velmi tazke.
Dakujem pekne
Nemylsim si ze si nahovaram priznaky, lebo to otrasne nafuknute brucho je fakt.. ale moze ist aj o nieco ine vaznejsie, ktovie. Dakujem za radu, uvidime o 2 tyzdne ci sa zadarilo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.