Mám počiatočné príznaky tehotenstva?

3. mar 2022

Ahojte baby. Pred tyzdnom sme mali s muzom sex (planujeme babatko) den pred ovulaciou.
Od dna ovulky mam nafuknute brucho. Nemenila som jedalnicek, ba mali sme smrt v rodine takze nemam ani chut jest. Pred tym som nikdy take nieco nemala. Menzes pravidelny.
Prosim mal niekto take pociatocne priznaky ?
Samozrejme je mi jasne ze tehotenske priznaky by prisli neskor.
Ide mi len o vase skusenosti.
Dakujem vopred

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
banderaska29
3. mar 2022

tak ja som cítila že som otehotnela už týždeň po ovu, pretože ma začala popichávať maternica (To som si pamatala z predošlých tehu). mala som prsia ako dve bolavé skaly a chytala ma šialená únava. 🙂

ale to nafuknute bruško, to môže byť skor tymi okolnostami :( uprimnú sústrasť.

cyberk
3. mar 2022

taketo haluze v hlave - namyslacky - som mala ako pubertiacka, ktora sa bala, ze otehotnela..... zalezi na tom? nijak tvoje telo neovplyvnime.. prestan si namyslat veci a jednoducho si pockaj, ked bude meskat PMS a sprav test 🙂 falosne nadeje davat ti nepomozu, akurat sa len sklames ked to zas nevyjde.

autor
3. mar 2022

@cyberk Mas uplnu pravdu, riesim kraviny zbytocne skoro.
To ze prve mozne tehotenstvo clovek berie uplne inak..

macko1007
3. mar 2022

ja som na 5dpo citila pichanie v podbrusku..od 6-9dpo dost bolestive prsia a palenie zahy… na 12dpo vysiela na teste slaba ciarka 🙂

snazilka225
3. mar 2022

Tak u mňa je to iné ja som týždeň pred ms cítila že sa niečo vomne deje bolo mi zle začala ma bolieť hlava , to trvalo tak 1-2 dní potom nič prišli príznaky na ms bolesť brucha iba a v deň ms mi ukázal test ducha dovtedy nič testy skoro biele ale ja som vedela že to niečo znamená aj keď sú biele a mešká mi zatiaľ iba 4 dní ale hcg mi potvrdilo že som tehotná 🙂

alina765
3. mar 2022

Keď ste mali v rodine smrť, tak keď ti nechutilo jesť to akože na sex ste mali chuť????😂 Či ako ja nechápem nechcem byť zlá, ani hnusná nič v zlom. Každopádne prajem úprimnú sústrasť.
A teraz k tvojej otázke,presne týždeň od ovulácii som mala nafúknuté brucho, boleli ma prsníky a mala také mierne kŕče.👈
Urob si test keď ti bude meškať
držím palce ❤️🥰..........

autor
3. mar 2022

@alina765 Nie zlatko, smrt v rodine prisla o 2 dni.

alina765
3. mar 2022

Aha chápem zomrel ti niekto blízki? Prajem veľa sil, a dať tomu čas ono to príde samo.
Viem aké to je si nahovárať príznaky každopádne držím palce, a nek sa podarí ❤️❤️.

autor
3. mar 2022

@alina765 Ano zomrel niekto velmi blizky, je to velmi tazke.
Dakujem pekne
Nemylsim si ze si nahovaram priznaky, lebo to otrasne nafuknute brucho je fakt.. ale moze ist aj o nieco ine vaznejsie, ktovie. Dakujem za radu, uvidime o 2 tyzdne ci sa zadarilo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre