Mám PMS, bolesť prsníkov a podbruška. Môže to byť tehotenstvo?

megi97
27. sep 2021

Čaute baby.
Mam 24r. a v tomto mesiaci bolo viac dní (aj pocas ovu.) kedy by sa mohlo nieco podariť. Test som si robila ale je negatívny. Mám aj predmenstruacne bolesti,bolest prs aj podbruško. Taka ta klasika. Mam ešte počkať kym pride MS alebo si mozem urobit test znova ? (1.test bol robený cca 1 tyzden dozadu)
Ďakujem 🙂

petamich
27. sep 2021

pockaj uz az do MS

mimi16
27. sep 2021

@megi97 ahoj. Neviem síce kedy očakávaš menštruáciu, mne vyšiel takmer neviditeľný testík na 9DPO. Potom v deň menzesu to bolo už jasné. Odporúčam digitálny Clearblue. Ten mi ukázal hneď aj pred menštruáciou. Držím prsty.

luci_ba
27. sep 2021

@megi97 počkaj kym ti bude meškať menzes den alebo dva. Alebo ak si nedočkava, tak v den očakávanej menstruacie 😉 drzim palce

megi97
autor
27. sep 2021

@mimi16 no vratane dneška, by mala prísť za 4 dni. Obcas je to o 1-2 dni skor alebo neskôr, ale priblizne tie 4 dni. Dnes som sa zobudila s tym ze ma boli podbruško.
Ale skusim ten Clearblue , ďakujem 🙂

martina1201
27. sep 2021

@megi97 odporúčam počkať aspoň pár dní po očakávanej MS aby si nebola sklamaná. Skoré testovanie môže spôsobiť veľké sklamanie keď bude biochemické......

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre