Ahojte. Mám PCO a kvôli tomu menštruáciu len 3-4 krát do roka. Zatiaľ mi ani žiadne lieky nepomohli na úpravu cyklu a antikoncepciu brat nechcem keďže sa už 2 roky snažíme o bábätko. Teda nechránime sa lepšie povedané, a veľmi by sme sa potešili keby to prišlo aj keď viem že v mojom prípade to bude veľmi ťažké. No ale idem k veci. Poslednú menštruáciu som mala 10.januara. (Áno viem mešká dlho ale to je u mna bežná vec keďže ju mám len malo kedy)
Od včera ma veľmi bolia prsia je to fakt neskutočná bolesť take sú citlivé napnuté stvrdnute ako keby. Ale takto ma zvykli bolieť aj pred menštruáciou lenže vtedy ma vždy bolia aj kríže a teraz len prsia. Myslite že v mojom prípade by sa mohol stat zázrak a bola by som tehotná? Test som si robila vo februári bol negatívny. Dneska som aj spala skoro cely deň , prišla na mna únava. Ale test si robiť nechcem lebo sa bojím sklamania , robím si ho 2 roky vkuse 😢😢😢 len som chcela vedieť vašu skúsenosť a počuť od vás či by to mohlo byt tehotenstvo. Ďakujem
@emi_emi159 ja mam tiež PCO... A aj zázrak sa stal... Posledná menštruácia začiatok mája a otehotnela som v auguste... O pár dní ma krpec rok 🙂 je to boj na dlhé trate, držím palce
@emi_emi159 aj ja mám PCO a teraz v máji bude mať dcérka rok. MS mi bežne meskavala aj 2-3 mesiace. Otehotnela som začiatkom augusta a až takmer v polke septembra mi test ukázal 2 čiarky. Treba veriť a ja si myslím že sa môže jednať o zázrak veď keď sú nejaké príznaky navyše ako bežne pred MS, tak treba skúsiť test. Držím silno palce dajte vedieť 😊
@emi_emi159 určite je to možné, ja mám pco a lekár v car mi to vysvetľoval že veľa žien sa zadarí čo majú pco a ani o tom nevedia. Ale my sme to po dvoch rokoch začali riešiť v car lebo presne toto testovanie, namyslanie si a istým spôsobom aj obmadzovanie má už nebavilo🙂 držím silno palce 🍀
@miirka123 ak máte babo ? Smiem vám napisat ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@emi_emi159 poradiť neviem ale držím palčeky ❤️