Mám odlišné tehotenské testy s rozdielnymi výsledkami

slunicko251
9. dec 2020

ahojte , viem ze ta tema tu uz bola , ale predsa sa opytam. ak mi zmazu prispevok budem akceptovat.
meskaju mi dni uz 6 den.. robila som si test . vysiel negativny.. avsak po polhodinke tam svietili dve ciarky.. o dietatko sa snazime plus uzivam inofolic , kotvicnik. som po narocnej onko liecbe , takze som sa v kutiku duse potesila.. dovtedy som si robila milion testov a NIKDY sa tam ciarky neukazali ani po tyzdni..
povedala som si ze sa nebudem tesit , tak som si na druhy den rano spravila dva testy,, scenar sa zopakoval. na zaciatku nic a po nejakej dobe dve ciarky..
presli dva dni a test som si znova spravila rano a negativny.
snazim sa dovolat gyn ale asi kvoli covid je to narocne.. baby mate podobnu skusenost?
keby to boli jeden druh testu nepoviem ze nejaka chyba ale boli to odlisne testy :/
co si myslite.. dakujem za kazdy postreh.

bale1rinka
9. dec 2020

ja som mala tiež závažné zdravotné problémy a keď som šípila, že som v tom, hneď ako prechádzal moč papierikom sa ukázali dve čiarky a veru som druhý krát "v tom" 🙂

slunicko251
autor
9. dec 2020

@bale1rinka tesim sa ze sa vam podarilo...♥️

bale1rinka
9. dec 2020

@slunicko251 takže po pol hodine...podľa mňa je negatívny...počkaj ešte..

reni1512
9. dec 2020

skus este digitalny test... clearblue, pokial sa dovolas dr. tam ukaze tyzden tehot. to znamena ze 1-2 by tam mohlo svietit ak si tehu

fokuska
9. dec 2020

@slunicko251 Na kazdom teste je navod a je tam napisane v akom casovom rozmedzi treba vysledok odcitat aby bol vysledok relevantny. Jasne tam aj pisu, ze po tom case uz vysledok neodcitavat.
Ak ti menstruacia stale meska a testy vzdy vychadzaju negativne, tak pockaj zas 2 dni a test opakuj z ranneho mocu. A ak stale nic, tak sa objednaj k lekarovi.

slunicko251
autor
9. dec 2020

dakujem velmi pekne za nazoy, ano viem o navodoch , len mi neslo do hlavy , ze doteraz som naozaj spravila vela testov, a nikdy sa to nestalo ze tie ciarky tam boli.. a zrazu na 4 roznych testoch ano aj ked po dobe ukazania ... uz som sa dovolala aj k dr, na piatok ma objednala.. dakujem vam este raz

pininka1
9. dec 2020

@slunicko251 aj mne sa to stalo, test bol negativny, nechala som ho na komode a zabudla nanho, na druhy den pozeram, jaj ved som ho nevyhodila a tam dve ciarky a naozaj som aj tehotna bola.

petamich
9. dec 2020

nazory na odcitanie testu po limite sa roznia, viaceri lekari vydali nedavno studie, ze test reaguje s HCG v moci a ze teda cisto teoreticky, by aj odcitanie po limite nemuselo byt irelevantne ale kazdy pribalovy letak ti povie, ze po limite nie, moze to byt len kontrolny kanalik atd. - skus si podla mna spravit iny typ testu napr. clear blue maju fakt vela farbia a vychadzaju celkom jednoznacne ;) clear blue digitalny ti este nemusi vyjst, je menej citlivy ala na druhej strane je to istotka ;D drzim paste!

slunicko251
autor
9. dec 2020

@petamich dakujem velmi pekne 🙂

zuzana111984
9. dec 2020

@slunicko251 prve 2 testy mi vyšla slabučká čiarka a ešte k tomu po limite, bola som ale 11 a 12dpo, 13deň, deň pred ms, uz vyšla jasne pozitivna. Ak ti ale mešká 6 dní, tak by toto bolo mozne, len ak by si otehotnela tesne pred ms. Na krv môžeš ísť, tak mi hovorila sestrička, po dvoch dňoch meškania. Držim palce

chmurkaxy
9. dec 2020

A máš fotku? Pošli a skúsime zistiť, či to je kanalik.

zuzankkaa1
9. dec 2020

@slunicko251 ja som tak mala.... test negat a po niekolkych hodinach som ho vytiahla z kosa a tam slaby duch. A bola som tehu. Tak nech sa ti splni tvoje zelanie 🙂

slunicko251
autor
9. dec 2020

@chmurkaxy toto bol uplne prvy po asi hodine..

livka_
9. dec 2020

@slunicko251 to bude ono 🤞

zuzana111984
9. dec 2020

@slunicko251 určite by som skúsila rano ďalši aj piatok ráno, či silnejú, alebo sa zobrazujú v limite. Moc držim palce 😉

chmurkaxy
10. dec 2020

@slunicko251 vyzerá to veeeelmi nádejne!

slunicko251
autor
14. dec 2020

ahojte dievcata, tak hcg z krvi vyslo negativne. 🙁dakujem za vase nazory

reni1512
14. dec 2020

@slunicko251 nevadi, vyjde to nabuduce... vtedy ked to ma prist tak to pride 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre