ahojte , viem ze ta tema tu uz bola , ale predsa sa opytam. ak mi zmazu prispevok budem akceptovat.
meskaju mi dni uz 6 den.. robila som si test . vysiel negativny.. avsak po polhodinke tam svietili dve ciarky.. o dietatko sa snazime plus uzivam inofolic , kotvicnik. som po narocnej onko liecbe , takze som sa v kutiku duse potesila.. dovtedy som si robila milion testov a NIKDY sa tam ciarky neukazali ani po tyzdni..
povedala som si ze sa nebudem tesit , tak som si na druhy den rano spravila dva testy,, scenar sa zopakoval. na zaciatku nic a po nejakej dobe dve ciarky..
presli dva dni a test som si znova spravila rano a negativny.
snazim sa dovolat gyn ale asi kvoli covid je to narocne.. baby mate podobnu skusenost?
keby to boli jeden druh testu nepoviem ze nejaka chyba ale boli to odlisne testy :/
co si myslite.. dakujem za kazdy postreh.
@bale1rinka tesim sa ze sa vam podarilo...♥️
@slunicko251 takže po pol hodine...podľa mňa je negatívny...počkaj ešte..
skus este digitalny test... clearblue, pokial sa dovolas dr. tam ukaze tyzden tehot. to znamena ze 1-2 by tam mohlo svietit ak si tehu
@slunicko251 Na kazdom teste je navod a je tam napisane v akom casovom rozmedzi treba vysledok odcitat aby bol vysledok relevantny. Jasne tam aj pisu, ze po tom case uz vysledok neodcitavat.
Ak ti menstruacia stale meska a testy vzdy vychadzaju negativne, tak pockaj zas 2 dni a test opakuj z ranneho mocu. A ak stale nic, tak sa objednaj k lekarovi.
dakujem velmi pekne za nazoy, ano viem o navodoch , len mi neslo do hlavy , ze doteraz som naozaj spravila vela testov, a nikdy sa to nestalo ze tie ciarky tam boli.. a zrazu na 4 roznych testoch ano aj ked po dobe ukazania ... uz som sa dovolala aj k dr, na piatok ma objednala.. dakujem vam este raz
@slunicko251 aj mne sa to stalo, test bol negativny, nechala som ho na komode a zabudla nanho, na druhy den pozeram, jaj ved som ho nevyhodila a tam dve ciarky a naozaj som aj tehotna bola.
nazory na odcitanie testu po limite sa roznia, viaceri lekari vydali nedavno studie, ze test reaguje s HCG v moci a ze teda cisto teoreticky, by aj odcitanie po limite nemuselo byt irelevantne ale kazdy pribalovy letak ti povie, ze po limite nie, moze to byt len kontrolny kanalik atd. - skus si podla mna spravit iny typ testu napr. clear blue maju fakt vela farbia a vychadzaju celkom jednoznacne ;) clear blue digitalny ti este nemusi vyjst, je menej citlivy ala na druhej strane je to istotka ;D drzim paste!
@petamich dakujem velmi pekne 🙂
@slunicko251 prve 2 testy mi vyšla slabučká čiarka a ešte k tomu po limite, bola som ale 11 a 12dpo, 13deň, deň pred ms, uz vyšla jasne pozitivna. Ak ti ale mešká 6 dní, tak by toto bolo mozne, len ak by si otehotnela tesne pred ms. Na krv môžeš ísť, tak mi hovorila sestrička, po dvoch dňoch meškania. Držim palce
A máš fotku? Pošli a skúsime zistiť, či to je kanalik.
@slunicko251 ja som tak mala.... test negat a po niekolkych hodinach som ho vytiahla z kosa a tam slaby duch. A bola som tehu. Tak nech sa ti splni tvoje zelanie 🙂
@chmurkaxy toto bol uplne prvy po asi hodine..
@slunicko251 to bude ono 🤞
@slunicko251 určite by som skúsila rano ďalši aj piatok ráno, či silnejú, alebo sa zobrazujú v limite. Moc držim palce 😉
@slunicko251 vyzerá to veeeelmi nádejne!
ahojte dievcata, tak hcg z krvi vyslo negativne. 🙁dakujem za vase nazory
@slunicko251 nevadi, vyjde to nabuduce... vtedy ked to ma prist tak to pride 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja som mala tiež závažné zdravotné problémy a keď som šípila, že som v tom, hneď ako prechádzal moč papierikom sa ukázali dve čiarky a veru som druhý krát "v tom" 🙂