Mám obrovský strach, či nie som tehotná

esterka13
31. aug 2013

Ahojte kočky, 13.7. sme sa s priatelom maznali, no potom sme prešli na viac .. piše sa mi to trapne ale dal ho do mňa max.4 krat a potom sme prestali lebo sme nemali poruke kondom.Absolutne sa do mna neurobil urobil sa potom uplne mimo ja len sa bojim či nevyšli nejake "kvapky lasky" (predejakulacna tekutina). Robili sme to 2 dni po tom čo mi skončila menštruacia.Dalsi mesiac som menzes dostala bol normalny,silny žiadne špinenie a podobne.Pre niekoho hlupa otazka ale predsa sa bvojim, môžem by v tom? nemam žiadne príznky
Vopred ďakujem za odpovede

barboritta
31. aug 2013

@esterka13 neboj nič,to by sme boli tehotné všetky a stále 😀 .daj si nabudúce väčší pozor,ak nechceš babo 😉

cerez
31. aug 2013

@esterka13 Tak si urob tehotenský test alebo si zájdi na gyndu.

esterka13
autor
31. aug 2013

@barboritta ďakuje, potešila si ma .. ja len preto že mam akoby väčšie bruško ale to možno z toho že mam ovulaciu 🙂

barboritta
31. aug 2013

@esterka13 to by si ešte nemohla mať,hlavne ako prvorodička,predpokladám 😎

luci78p
31. aug 2013

no hlavne máš peknú fotku - škoda že nie je tvoja 😀 😀 😀 😀 zas sa niekto dobre baví - ako máme my preboha vedieť či tvojmu priateľovi ušlo a si v tom?????tak máš dve možnosti, si alebo nie si - normálne existujú aj tehu testy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nativanativa
31. aug 2013

Áno vypichujem tvorivosť tejto témy a diváčky- dávam 8 z 10tich bodov. Aj panenka mária nemala sex a že vraj počala z ducha svätého-takže všetko je možné 🙂

cacika
31. aug 2013

@esterka13 inak google vie vyhladávat aj podla obrázkov a tvoju foto naslo pod týmto clánkom... http://tvnoviny.sk/sekcia/vztahy/sex/neodolatel... naozaj kreatívny príspevok 😝

koniarova
31. aug 2013

@cacika Mimo tému, ale ako sa to hľadá?

cacika
31. aug 2013

@koniarova otvorís si google obrázky a do priestoru kde sa zadávajú slová skopírujes obrázok alebo ho tam len presunies mysou. funguje to aj ked más google otvorené na druhej karte - len kliknes lavým tlacítkom na obrázok a presunies do toho riadku.

koniarova
31. aug 2013

https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/mozem-byt-tehotna-35/

Už som z toho jeleň? Tu ste sa tak isto maznali, len v inom čase?

katka1981
31. aug 2013

Uz nevychadza Bravo? To by bola skoda, v puberte som v tom vela studovala a doucovala kamosky co to praktizovali. Bola som skvela teoreticka. 🙂 A teraz vazne, ak sa bojis kup si test, alebo chod rovno na odber krvi. Tu odpoved nenajdes ale je velmi mala sanca ze by si bola.

anatalia77
31. aug 2013

@koniarova to vypadá,že sa maznajú furt,a ona zakaždým tŕpne,či sa niečo nestane...ak by som mala takýto,že "obrovský "strach,tak nesexujem.

kevinka84
31. aug 2013

@cacika mne to nejde, dám kopírovat obrázok, chcem ho otvorit v google obrázky, lenže tam nie je taká možnosť, že vložiť či prilepiť

cacika
31. aug 2013

@kevinka84 len presun mysou. postup aj s príkladom som spísala aj sem: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/cacika/clano...
a musis mat otvorené google obrázky nie len obyčajný google.

kevinka84
31. aug 2013

@cacika už som na to prišla 🙂

barny
31. aug 2013

dobre so sa zasmiala 🙂 taketo temy by mali mat nominaciu na malinu ako v USA za najhrosri fim roka ( ked zaklada duplicitne temu ) a ked ma strach tak PROSIM SI TEHOTENKSY TEST je to co by mala povedat v lekarni

livocka21
31. aug 2013

ako dobre, ze uz zacina skola 🙂

emily_666
31. aug 2013

Dalšia perla...

tinushka13
31. aug 2013

Ja mám niekedy pocit, že tu na MK nás stále niekto skúša. Stále sme v pozore odkiaľ a kedy na nás zasa vybehne takáto záhadná otázka. Pýtam sa sama seba.. je ľahká alebo je to chyták? 😕 😕 😕

tinushka13
31. aug 2013

Podľa mňa si tehotná.. .. určite.. 😀

anatalia77
31. aug 2013

@tinushka13 položila si síce rečnícku otázku o ľahkosti,ale mňa zaujíma-je ľahká tá otázka alebo zakladateľka? 😕

tinushka13
31. aug 2013

@anatalia77 môžme polemizovať... alebo ju vyšetrime cez webcameru. ale podľa toho či písala : má bruško + mala pohlavný styk= tehotenstvo.. Gratulujem budú to dvojičky.. hádam sa nemýlim 😀

billam
31. aug 2013

Esteze tie prazdniny koncia 🙂 rovno si pobal tasku do porodnice!!!

anatalia77
31. aug 2013

@tinushka13 sorry,ale si sa sekla kolegynka,ja to vidím len na jedno,bude to dievčatko s modrými očami,ale bohužial bude mať syndróm Maznačikos dementos 😢
Odporúčam zmerať mozgovú kapacitu a inteligenciu mamičky 😀

tinushka13
31. aug 2013

@anatalia77 kolegynka nebudeme predbiehat.. odporucam mamicke odpocinok.. vela odpocinku.. prste nech to vylezi.. ako chripku.. všetko bude v pohode 😀

anatalia77
31. aug 2013

@tinushka13 pripájam sa,ten odpočinok si vlastne zaslúžime aj my 😀

akrim1311
31. aug 2013

to sa tu akosi udomácnil výraz kvapky lásky. 😀 😀 😀 Malo by sa to patentovať 😀

tinushka13
31. aug 2013

@akrim1311 Kiež by tie "kvapky lásky" boli vždy také "silné".. hlavne pri mamičkách čo tak veľmi túžia.. ☹

akrim1311
31. aug 2013

@tinushka13 asi tak

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre