Mám obrovské kŕče v bruchu, som nafúknutá a je mi na zvracanie. Som tehotná?

18. mar 2021

Kočky, pred štyroma dňami som mala ovuláciu a s mm sme sa o babo pokúšali. Dnes mám cely deň OBROVSKÉ kŕče v celom bruchu, som nafúknutá a cely deň mi je na zvracanie.
Myslite že ešte skoro by bolo na nejaké príznaky?

norita445
18. mar 2021

Co ti mame nato povedav vaštecku gulu nemame urob si test

autor
18. mar 2021

@norita445 na test je skoro. Veď pisem, že 4 dni dozadu. Test by neukázal ešte

noemikatka
18. mar 2021

Ver že ani príznaky by neboli tak skoro 😀

petamich
18. mar 2021

ak sa vam aj podarilo oplodnit vajicko, tak to este ani nedorazilo do maternice, vsetky tehotenske priznaky su sposobene stupajucou hladinou HCG po uhniezdeni, ku ktoremu este nemohlo prist, takze nie, podla mna je na akekolvek priznaky skoro, skor to bude niecim inym sposobene

autor
18. mar 2021

@noemikatka fakt?

autor
18. mar 2021

@petamich Dakujem a cca kedy budem si môcť urobiť tehotenský test? Nechcem čakať do Ms

petamich
18. mar 2021

tak na 10-12 den po ovulacii uz vo vacsine pripadov ukaze aspon slabu ciarku, to je pri standardnom cykle tak 4-5 dni pred MS, niekedy ale nemusi a neznamena to, ze sa nepodarilo, len bude treba pockat ;) drzim paste!

autor
18. mar 2021

@petamich Dakujem za vysvetlenie. Drž sa

miadi
18. mar 2021

To ani neznie ako teho priznaky. OBROVSKE krce v bruchu .. to znie skor ako črevny problem. Prve teho priznaky su jemne krce ako pred ms ale ani nemusia byt ziadne.. caste mocenie, mokry vytok bez zapachu. Citlive bradavky.atd

mamanadruhuu
19. mar 2021

No asi takto ti poviem najlepšie je čakať do MS, keď nepríde pravdepodobne si tehotná keď príde pravdepodobne niesu tehotná... Skôr robiť test nemá zmysel.. A tie príznaky co máš sú iba v hlave ale predovšetkým držím palce

slneq
19. mar 2021

Určité niesi tehotná 🤰.Ja som 7, 8 Dpo a nemám príznaky tak ty už vonkoncom nie 👌. Akože boli na hlava, bolí trochu aj vaječníky, mám Výtoky vodnaty nepachajuci aj podbruško ale len tak jemné. Aj včera a dnes má bolela maternica a bolo mi dnes zlé ako keby som bola opitá 🤣. A za 8 dní mám dostať menštruáciu tak uvidím či sa podarilo, ak bude meškať tak si urobiť teh ovuláciu som mala cca 11 12

slneq
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
slneq
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre