Chcem sa opýtať mala som pohlavný styk s kamarátom použili sme ochranu no a časť spermii nejak "vytiekla" na môj zadok a na deku ,, ospravedlňujem sa len možno ste mali skúsenosť a je mi to blbé sa aj pýtať ale nijak inak neviem prísť na to či sa mám obávať alebo ,, viem záleží všetko od ovulácie a cyklu ,, ale ďakujem zaa každú odpoveď, ochrana nepraskla
Tu sa dockas kopec rozumnych odpovedi. Ked to vytieklo len na zadok a deku tak z toho je takmer nulova sanca otehotniet. Ak sa velmi bojis nezelaneho tehotenstva pouvažuj nad dalsou formou antikoncepcie. (Okrem kondomu +)
Buď v klude, hlavne že to išlo mimo “jaskyne”🙂
@malinoismum ďakujem pekne za odpovede , 🙂) upokojilo ma to ďakujem a krásny deň prajem
@sszuzu8 dakujeeem 🙂)
A si si istá, že to boli spermie? 😁Píšeš, že ochrana nepraskla. Ešte je možnosť, že by si ju dotyčný zle nasadil....
Ja by som v prípade takejto nehody vzala escapele
@ajka0207 rozhádzať si cyklus kvôli tomu že by spermie naskakali z deky a zadku až cez krčok dnu? Podľa mna nie dobrá voľba… zbytočná
Hmm nuz, ked sa kondom pocas styku zosmykol, tak podla mna tam riziko je. Ak si si ista, ze vam to len vonku vytieklo, tak ok, ale predpokladam, ze sa stiahol, a preto vytiekol. Neviem ci si mozes byt ista, ze vo vnutri naozaj nic neostalo a mimo kondomu skoncilo iba to, co ti tieklo po zadku...
@malinoismum tak keďže sa im buď pretrhol alebo zvliekol kondóm, tak si nemôže byť ista kam spermie vytiekli, ako ja som im pri tom nesvietila, ale raz sa mi stalo niečo podobné a na 99 percent som si bola istá že to vytieklo na zadok, ale tu tabletku som si proste vzala keďže tehu neprichádzalo do úvahy a sorry ale analyzovať čie sú ktoré telesne tekutiny po sexe nie je až také ľahké
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tu sa rozumnej odpovede nedočkáš. Nie nemala by si byt tehotná to by musela byť veľká náhoda. 🙂 čiže kľud keď len zadok a deka a vyložene ti to prstami alebo penisom nezatrel dnu tak bud kľudná