Mám nepríjemné bolesti v podbrušku. Som tehotná?

14. apr 2024

dobrý deň, menštruácia mi skončila 2.4, ovuláciu som podľa ovulačných testov mala 8.4. no mam nepríjemne bolesti v podbrušku akoby som mala dostať menštruáciu...je možne že sa vajíčko uhniezdilo? to isté som mala aj minulý mesiac no vtedy to bolo pravdepodobne biochemické pretože testy pozitívne ale menštruácia prišla...poraďte mi prosím vás❤️

vanilkovazmrzka
14. apr 2024

Tu niet co poradit. Sprav si test ked ti bude meskat menstruacia.

mabenn
14. apr 2024

je to mozne...daj si ananas...

autor
14. apr 2024

@mabenn prečo ananás ak sa smiem spýtať?

mircalla
14. apr 2024

Nevieme ci si tehotna, ani to nevie nikto, len test

mabenn
14. apr 2024

podporuje uhniezdenie...ale zas to neprezen s mnozstvom...ak sa smiem spytat, idete uz nejaky cas naostro? lebo ak nie, telo moze reagovat aj na spermie

mabenn
14. apr 2024

https://www.prozeny.cz/clanek/ananas-na-plodnos...
S úspěšným uhnízděním embrya potom pomůže komplex enzymů zvaný bromelin (bromelain). Obsahuje ho hlavně ananas.

autor
14. apr 2024

@mabenn už sa snažíme 5 mesiacov a nedarí sa stále na ostro a stále do mňa

mabenn
14. apr 2024

telo si potrebuje na muzove spermie zvyknut, pretoze je to pre neho cudzia latka....uvidis, ci vyjde, nabuduce skus ten ananas hned po ovulacii...pokial si ty v poriadku, je to len otazka casu...samozrejme ista si budes az po meskajucom menzese a teste

koniarova
14. apr 2024

Menzes ti skončil 2.4. Dnes je 14.4. To fakt sa toto ideš opýtať? Veď na to sa nedá odpovedať.

autor
14. apr 2024

@koniarova pýtala som sa či je možné že sa vajíčko uhnizdilo kedže mam bolesti v podbrušku...čítala som že sa phniezďuje 7-10 deň a dnes je 7. deň tak sa ospravedlňujem ak som niekoho svojou otázkou pohoršila

januska12323
14. apr 2024

8.4. bolo len pred 6 dňami, keby si aj bola tehotná ešte to nemáš ako zistiť.

koniarova
14. apr 2024

Nepohorsila. Len sa pýtaš na niečo,na čo ti nikto zatiaľ nedokáže odpovedať.

mircalla
14. apr 2024

Bolesti v podbrusku mozes mat aj z ovulacie. Takze este raz: nikto ti neodpovie na otazku, ci to moze byt uhniezdovanie. Moze aj nemusi. Ja som mavala bolesti v podbrusku pocas ovu dost casto

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre